MindenegybenBlog

Végre megmutatta Krausz Gábor, bevállalós fotók jelentek meg az oldalán, amelyekre sokan vártak már!

Végre megmutatta Krausz Gábor, bevállalós fotók jelentek meg az oldalán, amelyekre sokan vártak már!

Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítása nagy port kavart a magyar sztár- és bulvárvilágban az elmúlt hónapokban, és szinte naponta jelennek meg újabb és újabb hírek a volt pár életéről, amelyek gyakran összefüggnek egymással, hiszen a sors és a showbiznisz furcsa helyzeteket tud teremteni. Mindketten szerepelnek a TV2 őszi showműsoraiban, és ez sok lehetőséget ad a két oldalnak a találgatásra, az áthallásra és az üzengetésre.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! zsűritagja, és nemrégiben a műsorban bemutatta a legújabb dalát, amely nagy visszhangot keltett a sajtóban és az interneten, YouTube-on is sokan elemezték már a szövegét. Tóth Gabi a dalt Papp Máté Bencével énekelte el, és ez egy nagyon megható pillanat volt a tévézés történetében.

Krausz Gábor a Dancing with The Stars táncosa, Mikes Annával a partnerével. Természetesen az internetezők már össze is párosították őket a fantáziájukban, és minden megnyilvánulásukat tízezrek és százezrek figyelik. Korábban pedig a Dancing with The Stars műsorban is viccelődtek a szerkesztők, amikor a táncuk után már nem lehetett látni, hogy mi történik a színpadon kettőjük között

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

2023-11-14 15:54:07 - Mindenegyben Blog