MindenegybenBlog

Végre! Megmutatta gyermekeit Gáspár Zsolti. Addig nézd meg a képet míg le nem törli

Gáspár Zsolti végre megmutatta gyermekeit a nagyközönségnek, amire már régóta vártak rajongói. Az Ázsia Expressz sztárja, akit leginkább humoros és vidám oldaláról ismerhetünk, most egy ritka pillanatot osztott meg közösségi oldalán. Egy fiú és két lány édesapjaként büszkén mutatta meg gyermekeit, akiket eddig a nyilvánosság elől többnyire elrejtett.

A három gyermeke közül legidősebb lánya, Nikol már 20 éves, míg a kisebbik fiú és lány, Gabica és Nikolasz, szintén külön

Gáspár Zsolti végre megmutatta gyermekeit a nagyközönségnek, ami eddig ritka alkalomnak számított. Az Ázsia Expressz sztárja és a Farm VIP házigazdája három gyermeke, egy fiú és két lány büszke édesapja. Most egy soha nem látott fotót tett közzé róluk.

Zsolti lánya, Nikol már 20 éves, míg ikrei, Gabica és Nikolasz, szintén felnőttek, és a családját mindig is óvta a nagy nyilvánosságtól. Ezt a ritka pillanatot közösségi oldalain osztotta meg, ahol követői megcsodálhatták gyermekeit.

Zsolti elárulta, hogy gyermekei a legfontosabbak számára, és mindig is vigyázott rájuk, nem csak a nyilvánosság elől, hanem a betörőktől is, ezért modern védelmi technikákkal szerelte fel otthonát​ (Femina)​​ (nlc - Neked. Veled. Érted.)​.

530 millió forintért árulja az otthonát Gáspár Zsolti Az 5000 négyzetméteres telken lévő, 1800 négyzetméteres házban 10 hálószoba, 7 fürdőszoba, de még szauna is található, a kertben feszített víztükrű medence és egy hatbeállásos garázs is található, így nem csoda a borsos ár.

ZSOLTI TÖBB MINT FÉLMILLIÁRDOT KÉR A LUXUSINGATLANÉRT, SZERINTE EZ JUTÁNYOS ÁR

AZ ÚSZÓMEDENCÉS VILLA 1800 NÉGYZETMÉTERES, FÉNYŰZŐEN VAN BERENDEZVE / FOTÓ: ROZSAOTTHON.HU

A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ HÁZBAN HÉT FÜRDŐSZOBA TALÁLHATÓ / FOTÓ: ROZSAOTTHON.HU

A HÁZAT 2016-BAN TELJESEN FELÚJÍTOTTÁK, ZSOLTI SZÜLETÉSE ÓTA ITT ÉLT / FOTÓ: ROZSAOTTHON.HU

2024-06-14 07:36:23 - Mindenegyben Blog