MindenegybenBlog

Végre megjött! Kos,Bika,Oroszlán,Rák,Szűz,Ikrek, Halak, Vízöntő,Nyilas, Mérleg, Skorpió, Bak: horoszkóp AUGUSZTUS második hetére!

KOS

Jelentős változásokat tartogathat ez a hét, elsősorban a kapcsolatok terén. Ez régi kapcsolatok megszűnését, vagy elhidegülését, valamint új vagy felújított emberi kapcsolatok megjelenését is okozhatja az életedben. Ezen a héten bizonyos mértékű káosz vesz majd körül, amelyben azonban asszertív és határozott természetednek hála jól érvényesíted a prioritásaidat. Ha megfelelően használod fel az idődet, remek hétvége vár rád!

BIKA

A szokottnál is nagyobb hangsúlyt helyezz kötelezettségeid és feladataid teljesítésére, meglátod, meghálálja majd magát ez a fókuszált figyelem! Az utóbbi időben több olyan jelzést kaptál szeretteidtől, hogy úgy érzik, egy kissé elhanyagolod őket: különösen a hét második felében tölts velük több időt, és fordíts nagyobb figyelmet a mélyebb problémáikra!

IKREK

Érdemes valami újba kezdened ezen a héten, amelyre a hét közepe lesz a legjobb időpont! Engedd el előítéleteidet, és legyél teljesen nyitott az általad eddig még nem ismert dolgokra és emberekre.

Hirdetés

Jó kommunikációs képességednek és lendületednek hála a hét második felében egy nem várt lehetőség hullik az öledbe.

RÁK

Ennek a hétnek az első napja remek időpont lesz arra, hogy elkezdj egy új projektet, és teljes figyelmeddel erre fókuszálj!

A hét második fele már sokkal lazább lesz, és mivel most romantika van a levegőben, amennyiben van párkapcsolatod, abban intenzív javulást figyelhetsz meg, amennyiben pedig nincs, járj nyitott szemmel, mert könnyen lehet, hogy most ismered majd meg az igazít!

Hirdetés

OROSZLÁN

Olyan energiák működnek most az éterben, amelyek kedveznek a megújulásnak, így te is jobban teszed, ha nyitott szemmel jársz ezen a héten, és befogadod az új embereket, új lehetőségeket az életedbe! Ne ezen a héten kezdj nagytakarításba, és amennyire lehet, ne a házimunka töltse ki ezt az időszakot.

SZŰZ

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy hogyan növelhetnéd a bevételeidet. Első körben nem kell óriási dolgokra gondolni, hanem azokra a kis lehetőségekre, amelyeket eddig talán nem láttál meg.

A hét második felében előbukkan valaki, akivel a múltban jót tettél, és most háláját szeretném leróni! A hétvégén olyasmi történhet, amely életmódváltásra inspirál majd téged.

MÉRLEG

Könnyen lehet, hogy csak néhány kisebb változásra van szükség ahhoz, hogy a hozzád közel állókkal régóta fennálló problémákat megoldhasd végre. Amennyiben így el tudod kezdeni, és eredményes leszel, az meghozza az önbizalmadat, hogy a lehető legtöbb emberi kapcsolatodat rendezni tudd. Ha van valami az életedben, amelybe régóta szeretnél belevágni, kezdd el még ezen a héten, talán a csütörtöki nap a leginkább ideális!

SKORPIÓ

Az utóbbi időben egyre sűrűsödnek azok a problémák, amelyeket szeretnél megoldani, és szeretnél új lappal indítani az életed egyes területein! Valószínűleg a tudatosság, a meditáció, vagy legalább az önfejlesztés sokat segítene ezen a területen.

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy hogyan tudnád beilleszteni az életedbe ezek közül azt, ami hozzád a legközelebb áll. Kitartással és önfegyelemmel a hét második felében könnyedén megoldasz egy olyan problémádat, amelyet már hetek óta görgetsz magad előtt.

NYILAS

Apait-anyait beleadsz abba a tevékenységedbe, amellyel most a legtöbb idődet töltöd! Nagy dolgokat érhetsz el ezen a területen, amennyiben nem sajnálod az időt és az energiát, és nem “spórolsz” önmagaddal! Itt most nagy jelentősége van az akaratnak, a hét második felében viszont már letisztulnak a dolgok, és a kemény munka lassan átadja a helyét a megérdemelt pihenésnek. Ráadásul felbukkan egy olyan személy, akinek régen szinte tudtodon kívül segítettél, és ez akkoriban neki nagyon sokat jelentett!

[LAPOZAS]
Hirdetés

BAK

A csillagok állása amúgy sem gyenge ambíciódat ebben az időszakban még a szokásosnál is jobban felnagyítja, céljaidért, álmaidért egyre hatékonyabban vagy képes fellépni! Éppen ezért fontos döntések meghozatala vár rád az elkövetkezendő időszakban, mindjárt az első hét második felében! Magas energiaszinten és nagy lendülettel működsz ezekben a napokban, mégis előfordulhat, hogy valaki megpróbál téged megtéveszteni és rászedni. Ezért mindenképp járj nyitott szemmel!

VÍZÖNTŐ

Ha vannak olyan problémák az életedben, amelyeket a szőnyeg alá söpörtél ahelyett, hogy megoldottad volna őket, most van itt a legjobb alkalom, hogy végleg kiiktasd őket a mindennapjaidból! Legyél határozott, mert az ilyen problémamegoldás csak ezzel a hozzáállással fog működni! A hét második felében valaki egy új ajánlattal állt elő, amelyet érdemes megfontolnod, mert még az is lehet, hogy hosszútávon hasznos lesz!

HALAK

Ez a hét könnyen az elengedésről szólhat, mert egyre több olyan dolog van az életedben, amelyek szinte csak holt terhet jelentenek, és ha meg tudsz tőlük szabadulni, sokkal könnyebben elindulhatsz majd egy új, boldogabb élet felé! Érzelmileg felfokozott hangulatban lehetsz, ezért figyelj oda arra, hogy ne hagyd, hogy az emberek Csip-Csup dolgokkal felhúzzanak! A hétvégédet a szeretet és az elfogadás hatja majd át!

A leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű hetet kívánunk minden csillagjegynek!

2021-08-11 21:07:29 - Mindenegyben Blog