MindenegybenBlog

Végre kiderült, hogy ki Berki Mazsi milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..

Végre kiderült, hogy ki Berki Mazsi milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..

Berki Mazsi nem hagyja abba, hogy a luxus életmódját pazarlóan bemutassa, amelyet gazdag társaságában élvez, mivel szinte állandóan úton van. Az özvegy asszony nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy ne kérkedjen gazdag életvitelével közösségi média oldalán, ahol szüntelenül oszt meg magáról fényképeket és videókat. Legutóbbi bejegyzésében végre felfedte hosszú ideje titkolt élettársát is.

Berki Mazsi élete Berki Krisztián férje halálát követően gyorsan új fordulatot vett, amikor Zoltán, egy tehetős ismerős szerelmébe esett, akivel mostanra már egy ideje együtt is élnek Zoltán székesfehérvári családi otthonában. Egy időre Berki Mazsi igyekezett diszkréten kezelni kapcsolatukat, de az emberek hamar felfigyeltek a fényűzésre, ami korábban nem volt jellemző rá házassága alatt.

Az özvegy egy nemrégiben adott interjúban próbálta magát áldozatként beállítani, miközben kritikával illette elhunyt férjét, akit hűtlenséggel, elhanyagolással és közös adósságok okozta problémákkal vádolt, mondván, ezek rontották házasságuk minőségét. Azóta egyre bátrabban vállalja fel új életvitelét, rendszeresen tesz közzé magáról képeket és videókat, hogy bemutassa, mennyire megváltozott az élete.

Jelenleg Tenerifén tölti szabadságát Zoltánnal, akit eddig elzárkózott bemutatni a nyilvánosság előtt. Most azonban egy időre nyilvánosságra hozott Instagram-bejegyzésben megjelenik Zoltán is, amint egy szeretetteljes csókot lehel Berki Mazsi arcára.

[LAPOZAS]

2024-02-09 14:19:30 - Mindenegyben Blog