MindenegybenBlog

Végre kiderült, hogy ki Balogh Levente milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa a természetben kapcsol ki. Minden vasárnap kimegy Kecskeméthez közeli tanyájára, feleségét, Brigit is itt hódította meg. A Cápák között című üzleti show-műsorban szereplője a hitvallását is elárulta: "Üzletemberként is célom a gyerekek és a pályakezdők támogatása. Mindenki eredendően jó, és ha segítünk, hogy olyan környezetben nőjenek fel, ahol boldog, kiegyensúlyozott, határozott életcélt megfogalmazó emberek lehetnek, akkor ez egy jó világ lesz."

Balogh Levente az rtl.hu kérésére megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyekre leggyakrabban keresnek rá vele kapcsolatban az interneten. A Cápák között befektetője videónkban beszélt első és második feleségéről, a szüleiről és a gyerekeiről, akik közül a legkisebb csak fél évvel idősebb az unokájánál. Az álommelóban rövidesen újra asszisztenst kereső üzletember elmondta, milyen érzés volt három lány után fiús apukává válni, mesélt az iskoláiról, a vagyonáról, a vállalkozásairól és az autóiról, és hogy miért reménykedtek abban a nagyszülei, hogy a papi hivatást választja.

Balogh Levente vagyona és cégei

Balogh Levente fő cége a Szentkirályi Magyarország Kft., amelynek elnöke és résztulajdonosa, emellett a Vitapress Kft. ügyvezetője, valamint számos befektetése és több „szerelemprojektje” is van. Édesapjától 2003-ban vette át 250 millió forintért (akkor még 200 milliós veszteséggel) a családi vállalkozást, amely üdítőitalokkal és dzsúzokkal foglalkozott. Balogh Levente úgy döntött, hogy az ásványvízre fog összpontosítani. Az üzletember becsült vagyona 2005-ben már 5 milliárd forint volt, ez 2023-ra 37,8 milliárd forintra nőtt. Balogh Levente évről évre felkerül a 100 leggazdagabb magyar listájára.

Balogh Levente felesége, gyerekei és unokája 

A Cápák között befektetője 1996-ban, majd 20 évvel később 2016-ban házasodott.meg. Volt feleségétől három lánya született, a két kisebbik, Szofi és Tifani Kecskeméten élnek, legidősebb Szimóna pedig Budapesten pszichológusnak tanult, és a közeljövőben tervezi megnyitni rendelőjét. Az üzletember jelenlegi feleségével, Brigittával neveli két és fél éves kisfiukat, Levente Noát. A kisfiú csak fél évvel idősebb Balogh Levente unokájánál, Pénelopénál.

2024-02-09 07:26:49 - Mindenegyben Blog