MindenegybenBlog

Vastag Tamás szakított a gyerekei anyjával – Kiderült ki az új párja

Vastag Tamás szakított gyerekei anyjával – Kiderült, ki az új párja

A Sztárban Sztár All Stars színpadán jelenleg is szereplő Vastag Tamás életében nagy változások történtek. A tehetséges énekes, aki két kisgyermek édesapja, már egy ideje külön él gyerekei anyjától, Laurától. A pár hosszú ideje próbálta megmenteni kapcsolatát, de végül arra jutottak, hogy a különválás lesz a legjobb döntés mindkettőjük számára.

Több forrás is megerősítette, hogy Vastag Tamás és Laura kapcsolata sosem volt zökkenőmentes. Már a kezdetektől jelen voltak problémák, amelyek középpontjában az állt, hogy sosem került sor esküvőre. Ez feszültséget okozott közöttük, és az évek során csak tovább mélyült a távolság. Tamás színházi karrierje egyre több vidéki fellépéssel járt, ami miatt egyre kevesebb időt tudott tölteni otthon, míg Laura a gyerekekkel, Sándor Samuval (2016) és Péterrel (2018) foglalkozott.

A pár próbált kompromisszumokat kötni, ám végül belátták, hogy nincs értelme tovább együtt maradni. Egy ismerősük így fogalmazott a szakítás kapcsán: „Tomi és Laura kapcsolata sosem volt felhőtlen. Sokáig próbáltak közös megoldást találni, de végül szétköltöztek, ennek már jó ideje.”

Vastag Tamás azonban nem hagyja figyelmen kívül gyermekeit. Aktívan részt vesz nevelésükben, és éppen a fiaival töltött idő érdekében feladta vidéki színházi munkáit. Az énekes számára a család elsődleges fontosságú, és ezt mutatja az is, hogy karrierje rovására is hajlandó volt kompromisszumokat kötni. A gyerekeinek biztos jövőt akar, és igyekszik mindkét szülő számára megnyugtató megoldást találni.

Az énekes magánélete nem állt meg itt. Új kapcsolatáról is kiderültek részletek: egy bizonyos Nóra személyében találta meg új párját. Nóra szintén a zenei és színházi világban tevékenykedik, így jobban megérti és elfogadja Tamás életmódját. Gyakran feltűnik különböző előadásokon és koncerteken, például Azahriah vagy a Korda házaspár fellépésein. Érdekesség, hogy Nóra három gyermek édesanyja, így közös kihívásokkal szembesülnek, miközben mindketten igyekeznek egyensúlyt találni a családos élet és a karrier között.

Bár Vastag Tamás és Laura ritkán mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, kapcsolatuk fontos része volt az énekes életének. Laura háttérbe vonult, és csak ritkán láthattuk őt Tamás oldalán, például a Sztárban Sztár második évadában, ahol a nézőtérről szurkolt neki. Annak ellenére, hogy útjaik különváltak, Tamás mindent megtesz, hogy a gyermekeinek biztos és boldog jövőt teremtsen.

Bár a kapcsolat véget ért, úgy tűnik, Tamás számára továbbra is prioritás marad gyermekei jóléte, és a családi életet továbbra is az előtérbe helyezi.

2024-09-15 06:53:07 - Mindenegyben Blog