Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vascsővel verte agyon a kiskutyát a siófoki kutyabarát szállás egyik tulaja!
Mindenegyben Blog - 2024. április 07. (vasárnap), 07:06

Vascsővel verte agyon a kiskutyát a siófoki kutyabarát szállás egyik tulaja! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 07

Megdöbbentő posztot olvastunk a tegnapi napon a Facebookon: a keserű beszámoló egy nyaraló család tragédiáját írja le. 

Hétfőn érkezett a család Siófokra a lefoglalt apartmanba. Kistestű kutyájuk is velük tartott a nyaraláson, így olyan szállást kerestek, mely kutyabarátként hirdette magát. 

Másnap azonban megjelent a szállás tulajdonosa, aki közölte velük, hogy a 2 kilós kutyusukat nem akarja többet az udvaron látni, mert fél, hogy meg fogja őt harapni. 

Másnap mégis összetalálkozott a kutyával az udvaron. Bármiféle figyelmeztetés nélkül kézbe vett egy vascsövet, amivel nekiesett az apró kutyának - és bizony az őt védő gazdit sem kímélte. Sajnos a kutya nem élte túl a bántalmazást.

A posztban olvasható volt az is, hogy a család természetesen megtette a feljelentést.*

Megkerestük az üggyel kapcsolatban a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányságot: kérdésünkre Orbán Zoltán rendőrőrnagy, a kapitányság sajtószóvivője az alábbi tájékoztatást adta: 

“A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen. Kollégáim az eljárás során vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is, azonban tekintettel arra, hogy a nyomozás folyamatban van, egyelőre bővebb információval nem szolgálhatok.”

Az eljárás tehát elindult. 

A tragikus eset előtt értetlenül állunk. Nem csak azért, mert nem értjük, miért éri meg magát kutyabarátnak hirdetni bárkinek, aki valójában nem az. Egyszerűen megdöbbentő, hogy képes bárki ilyen eszközhöz folyamodni egy állattal (és emberrel) szemben. Nincs elfogadható indok a probléma ilyen módú megoldására. 

Hirdetés
[ ]

Sajnos gyakran tapasztaljuk, hogy vannak olyan szolgáltatók, akik mindössze több bevétel reményében hirdetik magukat kutyabarátnak - valós tartalmat, valós szolgáltatást azonban nem jelent számukra a szó. De hogy idáig fajuljon bármilyen helyzet… 

Szeretnénk ezúton részvétünket kifejezni a család számára! 

Bízunk benne, hogy a rendőrség s talán majd a bíróság sem fogja annyiban hagyni a dolgot. 

*(A poszt azóta törlésre került, amin nem is csodálkozunk: olyan kommentözön érkezett, ami elképesztő. Ezek java része pedig sajnos tele volt agresszióval, vádaskodással és támadással a posztoló felé, teljesen alaptalanul, hiszen csak egy leírásról volt szó… Emberek, kérünk Benneteket, legyetek körültekintőbbek, ne támadjatok azonnal! Gondolkodjatok! Gondoljatok bele, min kell a családnak átmennie! - a Szerk.)

Forrás: Kutyabarathelyek.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés