MindenegybenBlog

Vasárnap olyan időjárás jön, amit 100 éve nem látott az emberiség

Vasárnap olyan időjárás jön, amit 100 éve nem látott az emberiség!

Ez a hétvége még igazi nyári hangulatban fog telni, különösen vasárnap, amikor szokatlanul meleg idő érkezik, ami akár 100 éve nem volt tapasztalható ebben az időszakban. A hőmérséklet az ország több pontján elérheti a 34 fokot, így sokan érezhetik majd úgy, mintha ismét a nyár közepén lennénk.

Szombat: Még nyárias idő Szombaton sok napsütésre számíthatunk, bár a gomolyfelhők időnként megjelenhetnek az égen, és helyenként záporok, zivatarok is előfordulhatnak. A hőmérséklet napközben 28-33 fok között alakul, így igazi strandidő várható. A déli és délkeleti szél sokfelé élénk, északnyugaton akár erős lökésekkel is kísért lehet.

Vasárnap: Rekord közeli meleg Vasárnap az időjárás még nyáriasabb arcát mutatja. Reggel még napsütéses idő fogad minket, de délutánra nyugat-délnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. A hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul, ami rendkívül magasnak számít ebben az időszakban. Bár záporok és zivatarok néhol előfordulhatnak, az időjárás alapvetően száraz és napos marad.

Hétfő: Hűvösebb, esős idő közeleg A nyárias idő nem tart örökké: hétfőn egy hidegfront érkezik nyugat felől, mely fokozatosan esős, zivataros időt hoz szinte az egész ország területére. A nappali hőmérsékletek már csak 20 és 32 fok között alakulnak, jelentősen hűvösebbé téve a hét elejét.

Érdemes tehát kihasználni a hétvége meleg napjait, hiszen jövő hét elejétől jelentős változás várható az időjárásban!

2024-09-06 20:22:24 - Mindenegyben Blog