MindenegybenBlog

Varga Juditot felkérték, hogy táncoljon a Dancing with the Starsban

Varga Juditot felkérték a Dancing with the Stars szereplésére – így reagált a volt miniszter

Varga Judit, volt igazságügyi miniszter neve ismét a figyelem középpontjába került, de ezúttal nem a politikai életben, hanem a szórakoztatóiparban. A Story magazin értesülései szerint a TV2 vezetősége személyesen kereste meg Vargát, hogy szerepeljen a népszerű táncos műsorban, a Dancing with the Stars legújabb évadában.

Az egykori miniszter a nemrégiben kirobbant kegyelmi botrány következtében mondott le, és úgy tűnik, a politikai élet után most a szórakoztatóipar is érdeklődik iránta. A megkeresés híre gyorsan elterjedt, de Varga Judit, bár megtisztelve érezte magát a felkérés miatt, végül nem vállalta a szereplést. A hvg.hu szerint rövid gondolkodás után döntött így, és köszönetét fejezte ki a TV2-nek, amiért gondoltak rá.

A Dancing with the Stars az egyik legnépszerűbb műsor a magyar televíziózásban, és már az ötödik évadánál tart. A műsor színes mezőnyben táncos celebeket vonultat fel, akik profi partnereikkel mérik össze tudásukat a színpadon. A TV2 hétfőn bejelentette a tíz versenyzőpáros közül kilencet, a listán azonban nem szerepel Varga Judit neve. A szereplők között olyan ismert személyiségeket találhatunk, mint Szabó Zsófi, Kucsera Gábor, Tóth Gabi és WhisperTon.

Varga Juditot a Story magazin megkereste, hogy további részleteket tudjanak meg az elutasított felkérésről, de az egykori miniszter nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Bár Varga Judit végül nem fogja megcsillogtatni tánctudását a képernyőn, a felkérés híre így is nagy visszhangot keltett. Sokakban felmerült a kérdés, vajon a politikai karrier lezárása után látjuk-e még őt más formában szerepelni a nyilvánosság előtt. Egyelőre úgy tűnik, hogy a táncos cipőt még nem veszi fel, de ki tudja, mit hoz a jövő?

Megosztanád ezt a hírt? Oszd meg most!

 

2024-09-20 16:46:37 - Mindenegyben Blog