MindenegybenBlog

Valkusz Milán szerint a lapos Föld bizonyított tény! – Videóval

Valkusz Milán és a Lapos Föld Elmélete: Meglepő Kijelentés az X-Faktorban

A vasárnap esti X-Faktor válogatóján nem csak a versenyzők énektudása került terítékre, hanem egy váratlan és kissé ellentmondásos téma is szóba jött. Valkusz Milán, a népszerű ValMar együttes énekese, az adásban elárulta, hogy szerinte lehetséges, hogy a Föld lapos – ezzel keltve némi meglepetést és zavart a mentorok körében. De mi történt pontosan, és hogyan reagáltak a többiek?

 

A műsor egyik versenyzője zöld űrlényjelmezben állt a mentorok elé, és bemutatkozásában azt mondta, hogy „laposföld-hívő.” A kijelentés sokakat megdöbbentett, köztük Majkát és Gáspár Lacit is. Ekkor azonban Valkusz Milán kuncogni kezdett, és azt mondta a zsűritársainak: „Ne mondjátok már, hogy nem izgalmas téma egy ilyen!” Ezzel a mondattal Milán máris érdekes irányba terelte a beszélgetést.

 

„Be van bizonyítva, hogy lapos föld is létezhet, mert... mert bebizonyították. Szeretek kicsit rebel módon úgy gondolkozni, hogy rengeteg dolog, amit mondanak nekünk és tanítanak nekünk, az nem feltétlenül úgy van, ahogy” – fejtette ki Milán

A Laposföld-elmélet Melletti Elmélkedés

Milán tovább folytatta gondolatmenetét, kifejezve, hogy „tök érdekes ezen filózni.” Majka megkérdezte tőle, hogy biztosan a lapos földről beszél-e, mire Milán megerősítette. „Be van bizonyítva, hogy lapos föld is létezhet, mert... mert bebizonyították” – állította, hozzátéve, hogy szereti „kicsit rebel módon” másképp gondolkodni, és megkérdőjelezni azokat a dolgokat, amelyeket általában tanítanak.

 Mentorok Reakciója

A kijelentésre a mentorok kissé döbbenten reagáltak. Majka ironikusan megemlítette a „kedvenc Facebook-csoportját,” a Balaton-tagadókat, ezzel jelezve, hogy mennyire abszurdnak tartja a laposföld-elméletet. Hozzátette: „A két elmélet pont ugyanolyan f*szság.” Milán erre csak nevetett, majd annyit felelt, hogy „lehet.” A beszélgetés ezzel együtt valószínűleg tovább színesítette az adást, és a nézők között is elindíthatott egy érdekes eszmecserét a témáról.

Valkusz Milán kijelentése talán provokatívnak tűnhet, de egyben rávilágít a nyitottságra és a kíváncsiságra, amely az emberekben van az univerzumunk természetének megértésére.

 

2024-10-07 17:18:44 - Mindenegyben Blog