Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Válassz egy követ, megmutatja merre kell haladnod, hogy végre megvalósítsd az álmaid!
Mindenegyben Blog - 2021. július 24. (szombat), 21:29

Válassz egy követ, megmutatja merre kell haladnod, hogy végre megvalósítsd az álmaid! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 24
Hirdetés
[ ]

4-es kő

Ha ezt a követ választottad akkor a tudatalattid azt mondja: ” Készen állok arra, hogy kilépjek minden negatív dologból és boldog ember legyek.” Már nem fogsz a felhőkön repülni ismét két lábbal fogsz állni a földön. Megérted végre, hogy egyes embereknek kevesebb szerencséjük van az életben mint neked, mindenkinek van problémája csak nem mindenki szeret beszélni magáról. A negatív gondolatok megmérgeznek és ártanak neked, de a közel jövőben megtalálod azt az erőt amivel legyőzöd a negatív dolgokat és megnyitod a szíved a világ felé.

5-ös kő

Ha ezt a követ választottad akkor hamarosan híreket kapsz az égiektől álmodban, vízió vagy olyan számok formájában amelyek ismétlődnek. Intuitív módon haladsz egy bizonyos irányba és ez helyes. Hallgass továbbra is az intuíciódra, mert segítségedre lesz abban, hogy minél hamarabb megtaláld a siker felé vezető utat. Ha álmatlanságban szenvedsz akkor nem veszed észre a megérzéseidet, minden rendbejön akkor amikor elfogadod a hatodik érzék jelentőségét. Nem vagy egyedül most sem és a jövőbe vezető úton sem. Ez a kő azt mondja, hogy a lelked erős és felemel téged az élet egy újabb korszakára, csak hinned kell benne. Ez a kő azoknak is szerencsét hoz akik gyereket szeretnének vagy már gyereket várnak. Ez a kő erőt és egészséget ad a csecsemőnek.

6-os kő

Eljött az ideje a szórakozásnak és a vidámságnak. Azért választottad ezt a kristályt mert a belső hangod azt kiabálja: Szórakozni akarok. Biztosan hosszú ideig voltál bánatos és cinikus. Ez a kő arra emlékeztet, hogy minden ember egy testbe zárt lélek, és mielőtt ismét energiává változnánk egy hosszú élet vár ránk a földön, úgy hogy élvezzük az életet. A legnehezebb időszakokat is át tudjuk élni mosolyogva, a humorérzék összeköti az embereket, minden nevetéssel töltött pillanat segít túl tenni magunkat a nehézségeken. A dohányzással folytatott harcot is szimbolizálja, ha elhatároztad, hogy lemondasz erről a szenvedélyről akkor most itt az ideje!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés