MindenegybenBlog

Valami nagyon nem stimmel: Egészen furcsát szúrtak ki Vogel Evelin Magyar Péteres interjújában

Súlyos vádak és botrány: Magyar Péter, a Tisza Párt elnökének exbarátnője kitálalt

Nagy port kavart a napokban az a meghökkentő interjú, amelyben Magyar Péter, a Tisza Párt elnökének exbarátnője, Vogel Evelin több súlyos vádat fogalmazott meg a politikussal szemben. Az Indexen megjelent beszélgetésben Evelin manipulatív és erőszakos embernek írta le Magyart, akinek döntéseit személyes és politikai téren egyaránt megkérdőjelezte.

Magyar Péter közösségi oldalán reagált az interjúban elhangzottakra, határozottan visszautasítva Vogel állításait. Kijelentette, hogy exbarátnője május óta fenyegetéssel próbált meg tőle és a pártjától 30 millió forintot kicsikarni. Magyar szerint Vogel nemcsak őt, hanem a párt további öt tagját is zsarolta, és amikor ez nem vezetett sikerre, felvette a kapcsolatot Kubatov Gáborral, a Fidesz alelnökével. Magyar azt állította, hogy a nő pénzügyi ellenszolgáltatásért cserébe vállalta az interjú elkészítését, amely szerinte célzottan a Tisza Párt és az ő lejáratására irányult.

"Óriási csalódás, amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít" – fogalmazott keserűen a pártelnök. A politikus azzal vádolja exbarátnőjét, hogy politikai kapcsolatait kihasználva próbált bosszút állni, miután Magyar elutasította követeléseit.

Az interjú tartalmában további súlyos vádak is elhangzottak. Vogel Evelin elmondása szerint Magyar Péter a tavaszi ügyészségi meghallgatása előtt egy laptopot és egy pendrive-ot adott neki, arra kérve, hogy tüntesse el ezeket az eszközöket. Ez az állítás újabb kérdéseket vet fel Magyar Péter politikai hitelességével kapcsolatban és még tovább mélyíti az ügy körüli botrányt.

A történet különösen érdekes, mivel Magyar Péter magánélete korábban is a figyelem középpontjában állt. Egykori felesége, Varga Judit, korábbi igazságügyi miniszter, szintén komoly vádakat fogalmazott meg ellene. Nyilvánosságra hozta, hogy a házasságuk során Magyar Péter bántalmazta őt, ami már akkor is felkavarta a közvéleményt.

Az interjú készítője, Gáll Csongor szintén nagy figyelmet kapott, ugyanis karrierje során több kormányközeli médiumban is dolgozott. Magyar Péter az interjú után "KDNP propagandistájának" nevezte Gállt. Az újságíró a Hír TV-ben és az Indamedia több termékénél is tevékenykedett, mielőtt csatlakozott volna az Index videórovatához. Emellett egy 12 millió forintos megbízást kapott a KDNP-től politikai kommunikációs feladatok ellátására.

Az ügy jogi vonatkozásai is bonyolódnak, miután Magyar Péter zsarolás miatt feljelentést tett Vogel Evelin ellen. A történet újabb fordulatot vett, és a politikai színtér ismét a figyelem középpontjába került. Hogy mi lesz a botrány következő fejezete, egyelőre kérdéses, de az már most látszik, hogy a történet még sokáig fogja borzolni a kedélyeket.

Magyar Péter válasza a Vogel Evelin ügyre

2024-09-26 05:39:01 - Mindenegyben Blog