Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VAJNA TIMI újra szerelmes? Ő az új pasija? – ITT a fotó
Mindenegyben Blog - 2020. január 28. (kedd), 20:45

VAJNA TIMI újra szerelmes? Ő az új pasija? – ITT a fotó (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 28

    Lapunk kérdésére, miszerint milyen kapcsolat fűzi őt a Vajna családhoz, kiváltképp a csinos özvegyhez, nem szeretett volna válaszolni. S tagadta, hogy a temetőben készült képeken ő lenne, mondván: biztos összekeverjük valaki­-vel. Majd még hozzátette: ahogy eddig, tovább­ra is szeretne feltűnésmentes, normális, csendes életet élni.

    Mindeközben Vajna Timit is kerestük, hogy a barátságról, vagy az esetleges bimbódzó románcról érdeklődjünk, de lapzártánkig nem sikerült utolérnünk. Sógorát azonban igen, aki szűkszavúan, de reagált a hírre.

    Hirdetés
    [ ]

    Bevált a jóslat?

    Gazsi Gizella jósnő egyébként lapunknak Vajna Timi jövőjét, szerelmi életének pálfordulását szinte szó szerint előrevetítette tavaly, annyi különbséggel, hogy a Timi mellett álló férfi nem egy feltörekvő színész, hanem jólmenő üzletember Andy közeli barátai közül.

    „A néhai kormánybiztos jó barátjával fog összejönni Tímea, akit anno a férje mutatott be neki. A férfi egy feltörekvő színész, aki majd a tenyerén fogja hordozni az özvegyet, s rövid időn belül családot is alapítanak” – mondta tavaly a látnok, akinek szavai, úgy tűnik, hamar bebizonyosodtak.

    – Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani – zárta rövidre Tomi.

    A képeken tehát egyértelműen a magyar milliárdos örököse látható, aki valamiért titkolni akarja kapcsolatát Vajna Timivel, és úgy tűnik, az özvegy sem szeretné nagy dobra verni, hogy a gyászév után van valaki, aki mosolyt csal újra az arcára.

    ITT nézheted meg a fotót!

    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés