MindenegybenBlog

Vajna Timi megmutatta, hol találta meg férje holttestét.

A könnyeivel küszködve, elcsukló hangon vallott a Tények Plusz című műsorban Vajna Tímea (36) arról, milyen érzés számára az, hogy férje, Andy Vajna (†74) már nem lehet vele. Az özvegy a csatornának adott exkluzív interjút, amely hétfőn kerül majd adásba. Ebből néhány másodpercet mutattak meg pénteken.

– Mióta Andy meghalt, nagyon rosszul élem meg – mondta sírva Tímea a videóban, majd a következő jelenetben azt is megmutatta, hogy hol találták meg a világhírű filmproducer holttestét.

Lapunk január 21-én számolt be arról, hogy mi történt a tragikus éjszakán. A filmmogul egy rózsadombi villában élt. Éjszaka vagy hajnalban történhetett a tragédia, ugyanis úgy tudjuk, miután reggel – szokásával ellentétben – nem ment le reggelizni, a gondnok felment a hálószobájába, Vajna az ágy melletti szőnyegen feküdt. Információink szerint azonnal próbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel.

A TV2 videójában most Vajna Tímea pontosan meg is mutatta azt a helyet, ahol megtalálták a producert.

– Leesett, fejjel, így eldőlt – mondta az özvegy, aki azt is megemlítette, hogy nem tudja most elképzelni az életét.

[LAPOZAS]

– Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé – tette hozzá megtörten a modell-üzletasszony, aki minden bizonnyal tart attól, hogy nem lesz majd hol laknia.

A Blikknek megszólaló szakértő szerint nem egyszerű a helyzet, ha valaki abban a házban marad, ahol elvesztette egy szerettét.

– Megnehezíti a gyászfeldolgozást, ha ott él a gyászoló, ahol a haláleset történt, hiszen folyamatosan újra találkozik ezzel az emlékkel, így nem tud eltávolodni a történtektől – mondta dr. Horváth Györgyi klinikai szakpszichológus. – Ha nem javul az illető lelkiállapota, az azt jelzi, hogy jobb lenne kilépnie ebből az élethelyzetből, és ehhez érdemes lehet szakmai segítséghez fordulnia. Ha anyagilag is bizonytalannak érzi a helyzetét, az tovább tudja rontani az érzelmi állapotát. Lehetséges, hogy a rossz közérzet eluralkodott rajta, és így mindent negatívan lát – tette hozzá a szakértő.

Az interjú hétfőn, 18:30-kor látható a TV2-n.

2019-07-27 20:55:32 - Mindenegyben Blog