Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Üzent a kormány az összes Magyar nyugdíjasnak az idősek napja alkalmából! Pár órája jelent meg a hivatalos sajtóközlemény
Mindenegyben Blog - 2017. október 01. (vasárnap), 18:51

Üzent a kormány az összes Magyar nyugdíjasnak az idősek napja alkalmából! Pár órája jelent meg a hivatalos sajtóközlemény (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 01
Hirdetés
[ ]

Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott arról beszélt: a kormány 2010 óta több olyan intézkedést hozott, amely jobbá teszi az idősek mindennapjait, ilyen például a rezsicsökkentés, amivel évente átlagosan 100 ezer forintot takaríthattak meg a nyugdíjasok, továbbá az alapvető élelmiszerek – sertés, baromfi, tojás, tej – áfájának csökkentése, aminek köszönhetően ugyanabból a pénzből többet vásárolhatnak az idősek, az Erzsébet program pedig a kedvezményes üdülési lehetőségeket bővítette.

A nyugdíjas szövetkezetekről szólva a miniszterelnöki megbízott elmondta: már minden megyében alakultak ilyenek, és az ott dolgozó nyugdíjasoknak kizárólag a 15 százalékos személyi jövedelemadót kell befizetniük keresményük után.

Nyitrai Zsolt kiemelte: a kormány nem hagyja, hogy Magyarország bevándorló országgá váljon és erkölcsi, anyagi megbecsülésben részesíti az időseket, miközben az ellenzék tiszteletlenül, becsmérlően beszél róluk.

Forrás : kormany.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés