MindenegybenBlog

Újabb videó került elő Magyar Péterről,arról a bizonyos balhés éjszakáról Videó a kommenteknél

 

Az Index pénteken beszámolt róla, hogy a rendőrség nyomozást indított, és a lap két szemtanútól szerzett információkat az esetről.

Ezzel összefüggésben megkeresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált, míg a BRFK sajtóosztálya közölte, hogy garázdaság gyanújával nyomoznak. Magyar Péter szerint egy fizetett provokátor próbálta videóra venni őt bulizás közben, ami dulakodáshoz vezetett.

Magyar állítása szerint a férfi korábban is követte őket, és célja az volt, hogy csapdába csalja őket. "A fiatalok sorban rendelték az italokat a pultnál, és engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt. A provokátor először a pult mellől kamerázott, majd közelebb jött, és a fiatalok arcába kamerázott, miközben vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent megtett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt" – írta Magyar.

   „Hiába kértük, hogy hagyja abba, és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.”

Magyar szerint ezután a férfi több mint 30 percig követte őket az utcán is.

 

2024-06-23 21:56:47 - Mindenegyben Blog