Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ! 400 EZER forint igényelhető ABLAKOKRA! Lakásban és családi házban lakók is megkapják! Nincs bonyolult pályázat, csak IGÉNYLÉS! Íme a program részletei :
Mindenegyben Blog - 2020. május 11. (hétfő), 18:45

ÚJ! 400 EZER forint igényelhető ABLAKOKRA! Lakásban és családi házban lakók is megkapják! Nincs bonyolult pályázat, csak IGÉNYLÉS! Íme a program részletei : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 11

Az ablakszigetelési programban a házak lakó- és pihenőhelyiségeinek nyílászáróira olyan 6 mm vastagságú plusz üvegtáblát helyeznek fel, ami akár 10-12 decibellel csökkentheti a külső zajokat.Forrás: Budapest Airport

Hirdetés
[ ]

A pótlólagos ablakszigetelés költségeit a kijelölt övezetekben teljes egészében a Budapest Airport állja. A módszer előnye, hogy nem jár bontással és szeméttel az ingatlan tulajdonosok számára és viszonylag gyorsan elkészül.

A passzív akusztikai védelem további előnye, hogy a plusz üvegtáblának köszönhetően tovább növekszik a hőszigetelés is, ami jótékonyan hat a házak téli fűtésszámlájára. Emellett – bizonyos esetekben – a repülőtér a teljes ablakcserét is támogatja.

Az ablakok szigetelésére az elmúlt évek tapasztalatai alapján ingatlanonként átlagosan mintegy 400 ezer forintot fordított a repülőtér üzemeltetője. A teljes ablakszigetelési programot a Budapest Airport Szomszédjaiért Alapítvány végzi, a program részleteivel kapcsolatban a kornyezetvedelem@bud.hu e-mail címen vagy a 06-80-203-820-as ingyenesen hívható telefonszámon lehet érdeklődni.Forrás: https://airportal.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés