Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragikusan fiatalon elhunyt a magyar énekesnő - Szívszorító videó
Mindenegyben Blog - 2023. július 10. (hétfő), 08:47

Tragikusan fiatalon elhunyt a magyar énekesnő - Szívszorító videó (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 10

"Sokáig semmilyen zenét nem tudtam hallgatni. Mostanában már kicsit jobban megy” – kezdte a nak könnyeivel küszködve Juli édesanyja, Galina.

"Komolyzenét már képes vagyok, de az ő számait még nem, arra még nem tudtam rávenni magam. Vannak persze olyan helyzetek, amiket nem tudok elkerülni. A nagy emlékkoncerten a Budapest Parkban például annyira rossz állapotban voltam, hogy nem emlékeztem rá, hogy a barátnőmnek odaadtam a belépőjegyeket, másnap megkérdeztem tőle, miért nem jött el. Nehéz volt megszokni a külvilág reakcióit is. Amikor például összefutottam valakivel az utcán, és zokogva a nyakamba borult. Mit kell ilyenkor csinálni? (…) El kellett mennem szakemberhez, hogy adjon tanácsot. (…) Muszáj kijönni a bánatból, nem süppedhetek bele."

A család gyakran kimegy együtt Juli sírjához, az odáig vezető úton nagy a csönd az autóban. Julira gondolnak, még mindig gyászolják. Az édesanya úgy érzi, tovább kell vinnie az értékeket, amiket a lánya képviselt.

"Úgy gondolom, hogy küldetésem van, a nyilvánosság előtt félre kell tennem az érzelmeimet. Az a dolgom, hogy továbbvigyem az emlékét" – magyarázta Galina, aki éveken keresztül ápolta a gyilkos kórral küzdő lányát. Minden pillanatban erőt adott neki.

Az édesanya jövőbeni tervei között szerepel egy szakácskönyv megjelentetése azokkal a speciális ételekkel, amiket Juli betegsége alatt készített. Emellett dolgozik az alapítványban, amit az emlékére hoztak létre. Nemrég, miközben lányai dolgait rendezgette, egy levélre lelt, amit Juli még kislány korában írt a szüleinek.

– állt az üzenetben. "Megpróbálom ehhez tartani magam" – zárta könnyeivel küszködve a gyászoló édesanya.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés