MindenegybenBlog

Tragédiával indult a reggel!Élete árán mentette meg családját a hős apa "ha nem tette volna, három gyereket is vele temettünk volna":

Thomas Lyon, egy 29 éves floridai édesapa, tragikusan életét vesztette, amikor egy részeg sofőr által okozott balesetben próbálta megmenteni családját. Lyon családjával ünnepelte első házassági évfordulóját, amikor a végzetes baleset történt. A vacsora után a család a tengerpartra sétált, amikor Lyon észrevette a közeledő autót, és kiabált, hogy „mindenki fusson”. Hősiesen félrelökte unokahúgát, lányát és unokaöccsét, de ő maga már nem tudott kitérni az autó elől.

 

A 39 éves részeg sofőrt, Casey Austin Rattant, letartóztatták a helyszínen. Lyon várandós felesége, Mackenzie, kijelentette, hogy élete hátralévő részében azért fog küzdeni, hogy „az embernek, aki meggyilkolta a férjemet” a lehető legszigorúbb büntetést kapja. Hozzátette, hogy „Miattad a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni, és Thomas soha nem fog találkozni születendő gyermekével."

"Észrevettem, hogy az autó gyorsan közeledik, ezért kiabáltam, hogy mindenki fusson. Thomason kívül mindannyian átmentünk az úton" – mondta Mackenzie.

Mackenzie azt mondta, Thomas megragadta az unokahúgát, Dannit, és félredobta az útból, majd kétségbeesetten ellökte lányát, Quinnt és Oakley unokaöccsét.

"Ellökte Dannit, Quinnt és Oakleyt az útból, mielőtt a becsapódás bekövetkezett. Ha nem tette volna, akkor még három gyereket temettünk volna vele" – mondta Mackenzie.

Mackenzie azt mondta, hogy a férje a zebrán, de már az út szélén volt, amikor a kocsi nekicsapódott. A 39 éves részeg sofőrt, Casey Austin Rattant letartóztatták.

Mackenzie kijelentette, hogy élete küldetésének tekinti, hogy Rattan minél több börtönbüntetést kapjon, és „az embernek, aki meggyilkolta a férjemet” nevezte.

"Casey, remélem, te vagy valaki a családodból látja ezt, és tudod, hogy az egész életemet azzal fogom tölteni, hogy igazságot szolgáltatok Thomasnak" - írta a Facebookon.

„Ugyanazt az eredményt érdemled, mint ő, és remélem, hogy minden rossz dolog megtörténik veled. Nemcsak engem, hanem a gyerekemet, az unokaöcséimet, a sógoromat, a sógornőmet, a nővéremet és az anyukámat is traumatizáltad. Örökre megváltoztattad az életünket, és minden egyes este azzal a képpel kell majd lefeküdnöm, hogy mindannyiunk előtt látom, mit tettél Thomasszal, csak azért, mert úgy döntöttél, hogy ittasan vezetsz. Miattad a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni, és Thomas soha nem fog találkozni születendő gyermekével."

2024-08-13 05:40:06 - Mindenegyben Blog