MindenegybenBlog

Tragédia!Megtalálták az eltűnt 17 éves lány holtestét.A rendőrség szerint bűncselekmény történhetett.

Tragédia!Megtalálták az eltűnt 17 éves lány holtestét.A rendőrség szerint bűncselekmény történhetett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot vasárnap tájékoztatta egy édesanya hogy eltűnt a 17 éves lánya.A rendőrök a polgárőrökkel megkezdték az eltűnt lány keresését.Ma reggel a rendőrség megerősítette a hírt hogy megtalálták az eltűnt lány holtestét hétfő éjfél körül Borsodnádasdon.A rendőrség szerint bűncselekmény történhetett. Szakértők bevonásával vizsgálják a tragédia körülményeit.

"

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 17 éves borsodnádasdi lány halálának körülményeit.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrségre 2017. szeptember 3-án a délutáni órákban tett egy 17 éves lány édesanyja bejelentést gyermeke eltűnése miatt.

A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.",írja a police.hu

2017-09-04 13:04:05 - Mindenegyben Blog