MindenegybenBlog

Tóth Gabi őszintén beszélt arról, hogy “ "Nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell"

Tóth Gabi sokat szenvedett a kritikusoktól, akik nem kímélték őt. Bár úgy tűnt, hogy megfelelően kezeli a rá zúduló negatív véleményeket, voltak olyan időszakok, amikor elkeseredett. Néha annyira felerősödött az ellenszenv, hogy könnyek között nyilatkozott, és letiltotta a közösségi oldalakat. Gabi akkoriban a csalad.hu-n megosztott blogbejegyzésében beszélt arról, hogy mi történt vele pontosan.

„Talán soha nem lesz vége... és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen? – kezdte Gabi..

„Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük. Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!" - mondta.

2023-09-11 13:33:11 - Mindenegyben Blog