MindenegybenBlog

Tóth Gabi megmagyarázta, miért nem sikerült a Sztárban sztár-os fellépése

Minden énekes rémálma egy élő műsorban – Tóth Gabi megmagyarázta, miért nem sikerült a Sztárban sztár-os fellépése

  • szeptember 23-án Tóth Gabi megszólalt a Sztárban Sztár All Stars adásában történt fellépéséről, ami nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A közösségi oldalán magyarázta el követőinek és a műsor nézőinek, mi állt a háttérben, ami miatt az előadása nem aratott osztatlan sikert.
  • A szombati adásban Gabinak az Euróvízió-győztes Loreen egyik dalát kellett előadnia, ám a zsűri szerint az énekesnő nem tudta hitelesen visszaadni az eredeti előadó stílusát. A kritikusok szerint Gabi inkább a saját hangján énekelte a dalt, mintsem Loreen stílusához igazodott volna. Ennek következtében Gabi a veszélyzónába került, ahonnan végül a nézők szavazatai mentették meg, így továbbjutott a versenyben.

    Tóth Gabi vasárnap este a közösségi médiában fejtette ki a gondolatait a produkcióval kapcsolatban. Elmondta, hogy Loreen hangjának egyedisége komoly kihívás elé állította. Gabi szerint Loreen hangjában kevés karakter van, így nehéz volt hozzá igazítani a saját énekstílusát. „A stílusa eltér az enyémtől, és nehéz volt elkapni azt a jellegzetes visszafogott hangszínt” – mondta Gabi a videójában.

    Az énekesnő továbbá technikai problémákról is beszélt, amelyek szintén befolyásolták a produkcióját. Bár nem részletezte pontosan, milyen nehézségekkel szembesült, utalt arra, hogy ezek is közrejátszottak abban, hogy az előadása nem sikerült tökéletesre.

    Hálás a támogatásért

    Nem volt könnyű dolgom… Loreen egy fantasztikus énekesnő , viszont nincs túl sok levehető karakter a hangjában, amihez igazítani tudtam volna a sajátomat.. mozdulatokat, mimikákat, érzéseket igyekeztem emiatt a legjobban leszedni, mert az énekhangjában nem igazán vannak karakteres hangszínek! gyönyörű és erős hangja van.. sok olyan dologgal kellett megbirkóznom technikailag is, amivel a színpadon szembesültem, szóval nagyon gyorsan kellett megoldanom a majdnem megoldhatatlant. mivel fejmikrofonban énekeltem, nem számoltam azzal, hogy az jobban bevesz minden külső zajt és hangot, így a színpadon a fülemben a saját énekhangomon kívül csak az embereket és a tapsot hallottam, a zenei alapot mondhatni semennyire. ebből is tanulok, mert amikor beállítjuk a mikrofont a próbán, akkor üres a stúdió és csend van. én ahhoz a csendhez igazítottam a fülembe a zenét és mindent.. aztán amikor élesbe kiálltam, akkor annyira kevés zenét kértem a próbákon a fülembe, hogy semmit nem hallottam! Tehát én nagyon büszke vagyok erre a produkcióra, mert azt gondolom, hogy minden énekes rémálma egy élő műsorban egy ilyen szituáció és így is sikerült elénekelnem ezt a nagyon nehéz egyveleget!

    Tanultam ebből is és hálás vagyok annak a sok évnek, amit színpadon töltöttem, mert lett egy olyan rutinom, hogy pánik helyett egy ilyen helyzetet a lehető legnagyobb pókerarccal csináljam végig, amiből a kedves nézők max annyit vehettek észre, hogy a saját hangomon énekelek.

    Hálás vagyok, nem csüggedek és készülök ezerrel a következő adásra, hogy bebizonyítsam nektek is, itt a helyem. Ölellek benneteket – írta az Instagram-bejegyzésében.

    @markmediahu Sztárban Sztár All Stars - Tóth Gabi: Loreen medley – 5. adás. Egy nem mindennapi koreográfiával, Loreen bőrébe bújva az énekesnő legnagyobb slágereivel kápráztatta el a nézőket és a zsűrit Tóth Gabi! #TillAttila #LiptaiClaudia #LékaiKissRamóna #HajósAndrás #StohlAndrás #OláhIbolya #TóthGabi #TolvaiRenáta #GubikPetra #PuskásPeti #PálDénes #VastagTomi #OláhGergő #SzabóÁdám #SiposTomi #ZámbóKrisztián #PéterSrámek #Tv2 #Tv2Play #SztárbanSztár #AllStars #SztárbanSztárLeszek #ForYou ♬ eredeti hang - MARK & MEDIA

    2024-09-24 13:23:49 - Mindenegyben Blog