MindenegybenBlog

Tóth Gabi elmondta az igazat !Most először szólalt meg a válásáról Tóth Gabi. Sírva vallotta be ezt

Tóth Gabi és Krausz Gábor hat évnyi együttlét után augusztusban közölték, hogy elválnak. A szakításuk óta a bulvárlapok tele voltak a kapcsolatukkal kapcsolatos pletykákkal, de ők maguk nem nyilatkoztak semmit – egészen mostanáig, amikor az énekesnő a Tények Plusz műsorában beszélt arról, hogyan érezte magát az elmúlt időszakban.

A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs. Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna

– mondta a műsorban.

 Elmondta, hogy sokan olyanok is megszólaltak a szakításukról, akik nem ismerték a valós helyzetet közte és Krausz Gábor között, így egy hamis képet festettek róla.

Az emberek felültek egy valótlan gyűlölethullámra, és egy olyan képet alkottak rólam, amit néztem, hogy hol vagyok én ebben? Nekem ehhez semmi közöm. Nincs köze a valósághoz! (…) Nem aláztam meg senkit. Jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat, és neveljük közösen a kislányunkat. Az a legfontosabb, hogy a kislányom ebből azt lássa, hogy van egy szerető édesapja és egy szerető édesanyja.

[LAPOZAS]

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy bár nem tartozik senkire, mi zajlott le a négy fal között, annyit elárult, hogy kimerültek a házasságukban a séffel, és bár mindent megtettek, hogy működjön a kapcsolatuk, nem sikerült megmenteniük.

Krausz Gáborról pedig azt mondta, hogy a Sztárban Sztár leszek! mentorának nagyszerű apa, akiért mindig hálás lesz a közös kislányuk miatt, ezért is fontos neki, hogy Hannaróza úgy érezze, hogy bár a szülei már nem élnek együtt, mégis egy szerető család veszi körül.

A beszélgetés végén az énekesnő röviden megemlítette az új párját is:

Csodák történnek velem nap mint nap. Mert olyan szerető közegbe megyek haza, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és szellemi partner, egy olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és én ezért nagyon hálás vagyok.

Tegnap jelent meg egyébként az énekesnő új dala, amit az elmúlt időszakról írt.

2023-11-03 07:54:25 - Mindenegyben Blog