MindenegybenBlog

Tóth Andi elárulta az igazságot: Nem szeretem az embereket

Tóth Andi és Varga Viktor közös videóklipet készített, emiatt a Mokkában egy hosszú reggeli beszélgetésen vettek részt. A szakmai részletek mellett kiderült sok minden más is, többek között az, hogy az énekesnő nem olyan bulizós típus mint amilyennek elsőre tűnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👑ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Mindenki meglepetésére Andi bevallotta, hogy nagy ívben elkerüli a népszerű szórakozóhelyeket, így a rajongók hiába keresik őt éjszakánként.

"Rólam azt hiszik, hogy találkozhatnak velem a Deákon, a Gozsduban vagy a Király utcában, de nem. Én otthon szoktam a haverokat áthívni, és otthon bulizunk, ha bulizunk, mert nem nagyon szeretem az embereket. A saját körömmel elvagyok, de nem bírom a tömeget. Erdélyi lány vagyok, nem annyira kedvelem a tömeget. De a buszon találkozhatnak velem!" – fogalmazott Andi.

"Több énem van, művész vagyok, nyilván sok személyiségem van, az egyik közülük ez is például, amit a Viktorral közös videóklipben mutatok" – tette hozzá az énekesnő. Viktor és Andi zeneileg nagyon összeillenek, a fiatalok körében hatalmas népszerűségnek örvend a vidám hangulatú dal.

2021-07-05 08:13:51 - Mindenegyben Blog