MindenegybenBlog

Több mint 9 éve tűnt el Szegedről az akkor 24 éves Adrián... most jött a szívszaggató hír!

9 éve tűnt el Szegedről a 24 éves Adrián... most jött a szívszaggató hír!

Szívszorító hír érkezett Benkő Adrián eltűnésével kapcsolatban, aki 2015-ben, mindössze 24 évesen tűnt el rejtélyes körülmények között Szegedről. Kilenc évvel később, a várakozás és reménykedés után az édesanyja, Molnárné Benkő Margit, szembesült a fájdalmas valósággal: fia holttestét megtalálták.

Adrián eltűnése 2015. április 26-án történt, amikor egy baráti találkozóra indult, ám azóta nem adott életjelet magáról. Az egyetemi hallgató egy átbulizott éjszaka után hazatért, de másnap egy ismeretlen hívásra újra útnak indult, és azóta nyom nélkül eltűnt. Az édesanya éveken át reménykedett abban, hogy fia egyszer hazatér, de a rejtélyes eltűnés megoldatlan maradt.

„Egy egyetemi buliban volt a barátaival azon a szombaton, majd hazajött és aludt. Másnap délben elment otthonról, azt mondta, egy barátjával találkozik, de nem mondta, kivel. Azóta nem tudom, hol lehet” – emlékezett vissza korábban Margit az eseményekre.

A hosszú évek során Margit továbbra is kitartott a remény mellett, hogy fia életben van, ám tavaly decemberben egy nyomozónő jelentkezett, és arra kérte, adjon DNS-mintát. Akkor még csak sejtés volt, hogy az egyik azonosítatlan holttest Adriáné lehet.

A legújabb fejlemények szerint a DNS-vizsgálatok megerősítették, hogy az azonosítatlan holttest Benkő Adriáné. Az ügy részleteiről a hatóságok további információkat későbbre ígértek.

Ez a hír mély megrendülést keltett, hiszen sokan remélték, hogy Adrián valahol még életben van. Az édesanyjának, Molnárné Benkő Margitnak most azzal a fájdalmas ténnyel kell szembenéznie, hogy fia már nem térhet haza.

Az eltűnési körözést már levették a rendőrségi oldalról, és a család most a hatóságok további tájékoztatását várja a pontos körülményekkel kapcsolatban.

 

2024-10-14 20:25:28 - Mindenegyben Blog