Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen VÉGET érhet a járvány, ha EZ bekövetkezik! Karikó Katalin nagy bejelentésére mindenki felkapta a fejét! ERRE VÁRTUNK MÁR RÉGÓTA:
Mindenegyben Blog - 2021. december 17. (péntek), 10:04

Teljesen VÉGET érhet a járvány, ha EZ bekövetkezik! Karikó Katalin nagy bejelentésére mindenki felkapta a fejét! ERRE VÁRTUNK MÁR RÉGÓTA: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 17

Oltás pandémia alatt: Karikó Katalin szerint az lett volna a legjobb, ha tudtuk volna, hogy jön a pandémia, és már akkor meglett volna a vakcina. A vírus viszont jelen van, nincs most annál jobb megoldás, mint hogy oltunk.

A gyerekek ugyanazt a vakcinát kapják, mint a felnőttek, csak kevesebbet.

Hirdetés
[ ]

Azzal kapcsolatban, hogy az omikron variánssal szemben mennyire védenek a már meglévő vakcinák, egyelőre várnunk kell, mondta Karikó Katalin. A Dél-Afrikából érkező jelentések azt mutatják, hogy exponenciálisan nőtt a fertőzöttek száma, a betegek állapota viszont nem lett súlyosabb, mint a delta variáns esetén, a kórházba kerülők többsége nem volt beoltva, akik bekerültek az intenzív osztályokra, azoknak más légúti betegségük is volt. Egyelőre kevés az adat. a jobban terjedne, de kevésbé lenne súlyos a betegség, akkor az jó lenne, mert elérhetnénk a nyájimmunitást.

Két hét alatt el lehet készíteni egy új készítményt, de az a kérdés, hogy mennyi idő alatt lehet legyártani és a teszteket végrehajtani.

Az omikron véget vet a járványnak? Erre a kérdésre Karikó Katalin azt válaszolta, hogy még várnunk kell az adatokkal, de ha valóban úgy van, hogy kiszorítja az omikron a deltát, mert ragályosabb, de nem okoz súlyos betegségeket, akkor nem kell aggódnunk.

Én nagyon optimista vagyok,

tette hozzá Karikó Katalin.

(hirado.hu)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés