Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
TELEKOM, TELENOR, VODAFONE ÜGYFELEK FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÓK FIGYELMEZTETNEK! KÉTSZER ANNYI LESZ A TELEFONSZÁMLÁJA HA EZT TESZI!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 19. (csütörtök), 08:56

TELEKOM, TELENOR, VODAFONE ÜGYFELEK FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÓK FIGYELMEZTETNEK! KÉTSZER ANNYI LESZ A TELEFONSZÁMLÁJA HA EZT TESZI! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 19
Hirdetés
[ ]

A Magyar Telekom válaszában rámutatott: a rendelet lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók maguk határozzák meg, pontosan mely objektív indikátorok mentén vizsgálják a méltányos használatot. A szabályozásnak megfelelő díjcsomagokban alapvető szabályozási elvárás, hogy az ügyfél legalább előző négy hónapos forgalmi átlagát szükséges figyelembe venni, mielőtt a szolgáltató ezen kritérium szerinti többletdíj fizetésére kötelez. A Telekom arra is felhívta a figyelmet, hogy a technikai megvalósítás részleteiről a Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) kapcsolódó ajánlása még nem jelent meg, a vállalat azonban fontosnak tartja, hogy folyamatait majd ehhez igazítsa.

A szolgáltató egyúttal méltatta az Európai Parlament és az Európai Tanács megegyezését a roamingdíjak június 15-től érvényes nagykereskedelmi árairól, amely cég szerint lehetővé teszi, hogy ténylegesen a hazai díjszabásnak megfelelő legyen az EU/EGT (Európai Gazdasági Térség) felhasználású roaming helyzeti hang, SMS és publikus internet forgalmazás.

A Vodafone annyit közölt, hogy mindenben a jogszabályoknak megfelelően jár el, maximálisan szem előtt tartva az ügyfelek érdekeit. Az új előírások a megfelelő időben be fognak épülni az ajánlatokba, ugyanakkor jelenleg még korai lenne a június 15. utáni rendszer részleteiről, így az esetleges visszaélésszerű használat ellenőrzésével kapcsolatos részletekről beszélni – írták. A sajtóosztályon jelezték továbbá, hogy minden részletről és tudnivalóról időben tájékoztatják majd jelenlegi és jövőbeli ügyfeleiket.

Hirdetés

A Digi Kft. az MTI megkeresésére úgy reagált, hogy nem érinti a céget a roaming díj a mobilszolgáltatásának elindulásáig, annak pontos időpontjáról azonban még nem tud felvilágosítást adni a társaság.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés