Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tegnap délután egy idősebb hölgy próbált előttem bankkártyával fizetni a ce***di Tescoban! Majd ami ezután történt, az több, mint botrányos!
Mindenegyben Blog - 2020. május 14. (csütörtök), 15:25

Tegnap délután egy idősebb hölgy próbált előttem bankkártyával fizetni a ce***di Tescoban! Majd ami ezután történt, az több, mint botrányos! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 14

Azt is elárulta, hogy két munkahelye is van, de még így is nagyon nehezen jön ki a hónap végén, mert egyedül neveli két gyermekét! A decemberi fizetése csak 10-e körül érkezik, addig még ki kell húzni a valahogy, Láttam rajta, hogy egy csupaszív, dolgos, jóhiszemű emberről van szó…de nagyon úgy érzem, hogy pont ezért átverés áldozata lett…

Hirdetés
[ ]

Nem azért osztom meg veletek az esetet, hogy sztároljam magam, hanem azért, hogy rávilágítsam azokat az embereket a valóságra, akik tehetnének is ez ellen és azt mondják, hogy a hazai bérekből meg lehet élni és akik azt hajtogatják, hogy “Jól él a magyar!” Nagyon elszomorító, hogy hány ilyen ember él ma Magyarországon, aki a hónap végén nem hogy magának, de még a gyermekének sem tud ennivalót venni! Nincs ez így rendjén.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés