MindenegybenBlog

Te is felismered a Szomszédok Vágási Jutkáját? 63 évesen újra sorozatban szerepel Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona, akit a „Szomszédok” című népszerű tévésorozat tett híressé, most újra egy sorozatban kapott szerepet, a „Marsra magyar!”-ban. A Színművészeti Egyetemen 1983-ban végzett, és olyan filmekben játszott, mint a „Különös házasság” vagy a „Charley nénje”. De igazán a 1987-ben indult „Szomszédok”-ban lett ismert, ahol a kedves Vágási Jutka tanárnőt alakította.

A színház volt mindig is a színésznő szenvedélye. A „Szomszédok”-ban való szereplése azért is volt jó neki, mert nem akadályozta meg a színházi tevékenységét. Ivancsics Ilona szerint a sorozat forgatási időbeosztása nagyon jól összeegyeztethető volt a színházi elfoglaltságaival. A József Attila Színházban és a Soproni Petőfi Színházban is dolgozott, és 2007-ben létrehozta a saját színházát „Száguldó Orfeum” néven, amit később „Ivancsics Ilona és Színtársai”-ra nevezett át, de a járvány miatt anyagi gondokba került és be kellett zárnia.

Most az Újszínházban játszik, de a 63 éves színésznő a „Marsra magyar!” című sorozatban is feltűnik, ami az első olyan magyar sorozat, ami kifejezetten az online térre készült, és előfizetés nélkül nézhető. Az új részek 2020 szeptemberétől kerülnek fel, és e heti epizódjában Ivancsics egy művészeti galéria megnyitójára látogató cég lelkes vendégét formálja meg.

[LAPOZAS]

2023-11-14 13:55:11 - Mindenegyben Blog