Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tagadja bűnösségét a halálbusz sofőrje.... „Vártam, hogy legalább bocsánatot kér tőlünk” – Szó nélkül sétált el a halálbusz sofőrje a zokogó szülők mellett
Mindenegyben Blog - 2023. június 14. (szerda), 08:36

Tagadja bűnösségét a halálbusz sofőrje.... „Vártam, hogy legalább bocsánatot kér tőlünk” – Szó nélkül sétált el a halálbusz sofőrje a zokogó szülők mellett (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 14

Börtönt kapott volna

Hirdetés
[ ]

Az előkészítő ülés értelme, ha a vádlott bűnösnek vallja magát, gyorsított eljárásban meghozzák az ítéletet. Letöltendő fogházbüntetés várta volna az ügyész indítványára és a foglalkozásától való eltiltás. Inez szülei feszülten várták, mit felel T. István a várva várt kérdésre. Nem ismerte el „Nem ismerem el a bűnösségem” – jelentette ki. Így a tárgyalást elnapolták, le kell folytatni az eljárást. Rusvai Zoltán és Kovács Eszter összetörten hagyták el a termet. T. István a teremből kijövet a szülőkre szegezte tekintetét, mint aki mondani akarna valamit, ám mégsem tette, egyszerűen elsétált.

Újból elsétált

Majd a bíróság épülete előtt a kínos jelenet újra lejátszódott: T. István újra elsétált a szülők mellett, tehát még tárgyaláson kívül sem akadt mondanivalója a gyásztól megtört édesanyának és édesapának. Nem kért eddig sem bocsánatot „Ez egy nagy tévedés, hogy mi bármikor találkoztunk volna T. Istvánnal. Ez az első alkalom, hogy látjuk először. Ahogy tévedés az is, hogy bármikor megkeresett volna, vagy bocsánatot kért volna. Ilyen nem történt” – rázta fejét az eseményektől teljesen ledöbbent édesapa, Rusvai Zoltán. A szülők szerint ő a felelős „Azt vártam, hogy legalább bocsánatot kér tőlünk. Nyilvánvaló számunkra, hogy ő a felelős, hiszen akkor ő volt ott az egyedüli felnőtt, ő felelt a szállításnál az óvodás gyermekünkért, aki miatta ment át felfoghatatlan szenvedéseken. Természetes részünkről, hogy valamennyi tárgyaláson, bármilyen fájdalmas is, jelen leszünk” —zárta Rusvai Zoltán. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés