Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szülők figyelem!Rendkívüli bejelentés! Ekkor kezdődik az iskolakezdés ! Itt vannak az időpontok !Írd be a naptárba
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 16. (hétfő)

Szülők figyelem!Rendkívüli bejelentés! Ekkor kezdődik az iskolakezdés ! Itt vannak az időpontok !Írd be a naptárba (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 16

Ha minden jól megy és a járványhelyzet sem indokol szigorításokat, akkor szeptemberben újra iskolapadba ülnek az általános és középiskolás diákok.

 

Mire számíthatnak idén? Mennyibe kerül majd a beiskoláztatásuk? Mi lesz a digitális oktatással? Milyen lesz az új érettségi? Egyáltalán kik és hogyan kaphatnak most oltást? Ennek jártunk most utána, itt vannak a legfrissebb információk az idei iskolakezdésről.

Hirdetés
[ ]

A 2021/2022-es tanév előre láthatóan a pandémia előtt megszokott hagyományos formában indul, és az előző évvel ellentétben idén a tanév rendjét is időben kihirdették. A tanév azonban így sem indul kihívások nélkül.

pedagógushiány például egyre nagyobb gondot okoz. Szakemberek szerint jóval több, mint tízezer tanár és tanító hiányzik a rendszerből. A legsúlyosabb a helyzet Budapesten és Pest megyében, pusztán az üres állások alapján, viszont a kisvárosokban, falvakban még nehezebb feladat egy-egy állás betöltése. A 2023/2024-es tanévben érettségizőknek pedig már most a megváltozott érettségi vizsgakövetelményekre gondolva kell majd folytatniuk a felkészülést a hátralévő tanulmányaik alatt.

Mire számíthatunk idén?

A 2021/2022-es tanév rendjéről szóló kormányrendelet alapján az iskolai év szeptember 1-jén, szerdán kezdődik, és 2022. június 15-ig, szerdáig tart. Hogy milyen dátumokat érdemes megjegyezni? Hogy zajlik majd a könyvosztás? Lássuk!

  • A tanév 2021-ben is szeptember 1-jén indul. Mivel ez egy szerdai nap lesz, így rövid héttel kezdődik majd a tanév.
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés