Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szülők figyelem!!!! A 2 éves kislány a kertjükben játszott majd órákon belül halott volt!! A CSALÁD MOST MINDENKIT FIGYELMEZTET A VESZÉLYRE: Nagyon súlyos, agyat károsító betegség – ha ezt tapasztalja a gyermekén AZONNAL induljon a kórházba!!!! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. július 25. (szombat), 13:20

Szülők figyelem!!!! A 2 éves kislány a kertjükben játszott majd órákon belül halott volt!! A CSALÁD MOST MINDENKIT FIGYELMEZTET A VESZÉLYRE: Nagyon súlyos, agyat károsító betegség – ha ezt tapasztalja a gyermekén AZONNAL induljon a kórházba!!!! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 25

-Sajnos a kislány állapota nagyon rossz, az agya szinte alig működik és annyira felduzzadt, hogy nyomja a gerincoszlopot. -mondta az egyik családtag. Elindítottak egy adománygyűjtő akciót a Liftable nevű oldalon, hogy a kislány kezelését ki tudják fizetni.

Még ezt is írta a család egyik tagja:

Hirdetés
[ ]

-A kislány most légzőkészüléken van, és szerettei állandóan vele vannak. Imádkozunk, hogy csoda történjen.

Sajnos a csoda nem történt meg és a kislányt, a család döntése alapján június 3.-án lekapcsolták a légzőkészülékről.

Kevés olyan dolog van a világon, ami jobban megviselheti a családot, mint a gyermekük halála. Viszont a Ratliff család úgy döntött, hogy kislányuk halálával szeretnék felhívni a figyelmet erre a betegségre.

A kullancsok által terjesztett betegségek nagyon komolyak. A megjelenő tünetek sokszor hasonlítanak egy másik betegség tüneteire. Ezért is mondják az orvosok, hogy mindig ellenőrizzük gyermekeinket, miután kint játszottak a szabadban. A láz, a kiütés, hányinger nem különleges tünet de felhívhatja figyelmünket arra, hogy valami más fertőzésről is szó lehet.

A Raitliff család is reméli, hogy történetükkel minden szülőt emlékeztetnek ennek fontosságára. Remélik azt is, hogy így ez más családokkal nem fog előfordulni.

Nagyon sokat jelent mások számára is, ha ezt a cikket továbbküldjük vagy megosztjuk, talán életet mentünk vele. Együtt segíthetünk embertársainkon.Forrás

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés