Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szülők, figyelem! 1 órája Felhívást tett közzé a rendőrség: mindenki fokozottan figyeljen a következő napokban a gyermekére!
Mindenegyben Blog - 2020. január 31. (péntek), 08:34

Szülők, figyelem! 1 órája Felhívást tett közzé a rendőrség: mindenki fokozottan figyeljen a következő napokban a gyermekére! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 31

Mit tehet ilyenkor a szülő? Gyakran ismételt, de kétségtelenül alapvető tanács, hogy beszélgessen gyermekével minél többet, ismerje fel, hogy milyen gondolatok foglalkoztatják. Olyan bizalmi szülő-gyermek viszonyt kell kialakítani, amelyben a fiatal számíthat a családjára, bátran el meri mondani a problémáit, amelyre ezután együtt lehet megoldást keresni. A szülők és a pedagógusok cseréljék ki tapasztalataikat és észrevételeiket a gyermek viselkedésével kapcsolatban, különös tekintettel a lehetséges problémák korai jeleire.

Hirdetés
[ ]

Javasoljuk, hogy közvetlenül a félévi értesítő előtt otthon, nyugodt körülmények között a gyermekkel együtt tekintsék át az e-napló jegyeit és tantárgyi átlagait, megelőzve ezzel a szorongáshoz vezető meglepetéseket. A körülmények ismeretében érdemes megfontolni, hogy – akár egy közös program előzményeként – ezeken a napokon akkor is menjen el gyermeke elé az iskolába, ha egyébként már egyedül szokott hazajárni. Rossz osztályzatok esetén javasoljuk, hogy szülőként a jegyek kijavítására kidolgozott közös stratégia megbeszélésére helyezzék a hangsúlyt.

Ha szükségét látja, forduljon gyermekével pszichológushoz vagy más szakemberhez, eltűnése esetén pedig azonnal értesítse a rendőrséget!

Forrás : police.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés