MindenegybenBlog

Szörnyű tragédia – édesapja karjai között halt meg a tündéri, 8 éves kisfiú

Tragédia az Arrow folyónál: A 8 éves Josh Hillstead halála

Július 22-én, hétfőn este 21:30-kor Josh Hillstead tragikus balesetet szenvedett, amikor beleesett az Arrow folyóba az angliai Alcesterben. A helyszínre érkező mentőszolgálatok gyorsan reagáltak és kiemelték őt a vízből. A Warwickshire-i rendőrség szerint a tűzoltók és mentők azonnal megkezdték az újraélesztést, miután a kisfiút kihúzták a folyó partjára.

Kyle Hotchkins, a család barátja elmondta, hogy Josh július 23-án hunyt el apja karjaiban a Birminghami Gyermekkórházban. Hotchkins, aki gyűjtést is szervezett a gyászoló családnak, egy fotót is megosztott a 8 éves fiúról a szülők engedélyével, és elmondta, hogy az eset borzalmas tragédia volt.

„Gyűjtést szervezek, hogy segítsek Josh családjának, aki szörnyű módon vesztette életét, miután az Alcester melletti Arrow folyóba zuhant hétfő este, július 22-én. A 8 éves fiú végül 23-án este hunyt el apja karjaiban a Birminghami Gyermekkórházban. A család barátjaként szeretnék segíteni nekik, hogy ne kelljen aggódniuk semmi miatt, miközben ezen a szörnyű tragédián mennek keresztül” – nyilatkozta Hotchkins.

A tragédia során Joshua mellett egy másik gyermek is a vízbe esett, ám őt sértetlenül kimentették, és hazavihették szülei.

Heidi Twynham nyomozó felügyelő, a Warwickshire-i Rendőrségtől, részvétét fejezte ki a családnak: „Egy gyermek elvesztése szörnyű tragédia, és őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak. Támogatást nyújtunk számukra ebben a nehéz időszakban.”

Twynham felhívta a figyelmet a folyók veszélyeire: „Gyors, kiszámíthatatlan áramlatok és láthatatlan mélyebb szakaszok teszik a folyókat veszélyes helyekké, különösen a gyermekek és a bizonytalan úszók számára. Kérjük, legyenek óvatosak a vízpartok közelében.”

Az eset ismét rávilágít a vízparti biztonság fontosságára, különösen a nyári időszakban, amikor sokan keresik fel ezeket a helyeket pihenés céljából. A tragikus esemény emlékeztet minket arra, hogy mindig körültekintően kell eljárnunk a víz közelében, hogy elkerüljük a hasonló baleseteket.

 

A verified GoFundMe has been set up in memory of Josh Hillstead, 8, who died after getting into difficulty in the River Arrow https://t.co/sSPdbObQRm pic.twitter.com/h4vU2YUPTQ

— GoFundMeUK (@GoFundMeUK) July 24, 2024

 

2024-07-28 17:15:39 - Mindenegyben Blog