MindenegybenBlog

Szomorú közleményt adott ki Michael Schumacher családja

Szomorú közleményt adott ki Michael Schumacher családja

A Bors beszámolója szerint, már egy évtized telt el azóta, hogy Michael Schumacher, a neves versenypilóta síbalesetet szenvedett. 2013. december 19-én a franciaországi síparadicsomot családjával felkeresve, Schumacher síléce egy hó alá rejtőzött sziklán akadt meg, ami következtében fejjel egy nagy kőnek ütközött. Sisakja darabokra tört, és ő maga kómába zuhant. A családja ezt követően elvonult a nyilvánosságtól, és noha rendkívül megterhelő időszakon mennek keresztül, reménykednek a gyógyulásában, és most egy megható nyilatkozatot tettek közzé.

Már tíz év telt el azóta, hogy utoljára láthattuk a legendás versenypilótát, Michael Schumachert. Aznap délelőtt 11 körül történt a tragikus baleset, ami után azonnal mentő vitte kórházba. Számos életmentő műtéten esett át, és bár jelenleg is életben van, jelentések szerint nincs tudatánál és nem képes kommunikálni.

Jelenlegi állapotáról kevés információ áll rendelkezésre, de a balesetének 10. évfordulóján sokan, köztük a családja is, megemlékeztek róla.

Már semmi sem olyan, mint régen volt

- írta Michael Schumacher testvére, Ralf, aki azt is beismerte, hogy hiába a sok orvosi kezelés, testvére soha nem fog teljesen felépülni. Az aggódó testvér interjút adott Michael Schumacher állapotával kapcsolatban: 

[LAPOZAS]

Az élet sokszor igazságtalan. Az a bizonyos nap sok balszerencsét tartogatott, és a sors megváltoztatta a családunk életét. Michael nemcsak a bátyám volt. Amikor ugyanis gyerekek voltunk, ő volt az edzőm és a mentorom is, és mindenre ő tanított. Lehet, hogy hét év volt közöttünk a korkülönbség, de ő mindig mellettem állt 

- mondta, amit a The Sun emelt ki. 

2023-12-31 14:24:11 - Mindenegyben Blog