MindenegybenBlog

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk! Gyászol Soltész Rezső : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Soltész Rezső őszintén beszélt az elmúlt két év fájdalmairól, illetve arról, hogyan birkózott meg azzal, hogy 56, együtt töltött év után elvesztette a feleségét.„A gondolat, hogy a Brian élete című film kultikus, Always Look on the Bright Side of Light című dalát magyarra fordítsam, akkor fogalmazódott meg bennem, amikor 2019 novemberében elment a feleségem. Úgy éreztem, ez a dal nekem is szól” – árulta el Soltész Rezső a BEST Magazinnak adott interjújában.

Judittal szinte gyerekként, középiskolában ismerkedtek meg, majd 56 évig voltak együtt. Az énekes úgy érzi, a szerelme most is vele van.

„...Senkit nem engedek a közelembe, élek abban a lakásban, ahol Judittal éltünk, szoktam vele beszélgetni, mindent elmondok neki.”

Rezső szerint nem igazán vannak barátai, mivel nem túl gyakran jártak bulikba, társaságba. Ő és Judit egymás legjobb barátai voltak, számára a felesége élete nagy ajándékának számított.

Judit hosszú betegség után hunyt el, ám volt még egy utolsó üzenete a férjének: arra kérte, ha ő már nem lesz, találjon helyette mást.

„Szó szerint azt mondta, találjak magamnak valakit. De ez képtelenség. Én mindent Juditnak köszönhetek, a sikereimet, a gyerekeimet, a boldogságomat, az életemet, olyan hátországot teremtett, ami nélkül képtelen lettem volna élni. Vágytam a családra, hogy legyen hová mindig hazamenni és ő ezt megteremtette” – mesélte a megtört énekes.

Ez is érdekelheti: Soltész Rezső őszintén vallott az egészségi állapotáról: „Nagyon elfáradt a szívem”

Soltész Rezső úgy érzi, számára minden reggel ajándék. Elárulta, hogy szeretné azt hinni, egyszer még találkozhatnak a szerelmével, de tudja, hogy ez lehetetlen.

2021-06-18 12:14:55 - Mindenegyben Blog