MindenegybenBlog

Szőke lett Sarka Kata! Fantasztikusan áll neki az új hajszín! Itt a legfrissebb fotója :

Sarka Katától már megszoktuk, hogy mindig dögös fotókkal lepi meg rajongóit.

Szőkén is gyönyörűMost azonban feltöltött egy képet, ami a verseny egyik sajtótájékoztatóján készült: a rajongói meglepődtek, hiszen Kata egyik pillanatról a másikra szőke lett. Pontosabban az látszik, hogy sokat szőkült. Hihetetlen, mintha egy másik nő lenne, egy másik, gyönyörű nő.

ő.

 

ÉleteAlbertirsán töltötte gyermekéveit, majd Cegléden járt középiskolába. 18 éves korában került Budapestre. Kézilabdázni 8 évesen kezdett, profiként NB I csapatban játszott. Egy vállsérülés miatt nem folytathatta sportpályafutását. Ezután modellnek állt. A budapesti Nemzetközi Üzleti Főiskolán szerzett diplomát, később két barátjával közösen céget alapított.

2007-ben Budapest Legszebb Lányának választották, a 2007-es Miss Universe Hungary-n első udvarhölgy lett. 2007 januárjában fordult komolyra kapcsolata Hajdú Péterrel, akihez feleségül ment, 2009 februárjában született meg gyermekük, Noémi.

A CKM magazin 2009. májusi számának címlaplánya volt, de az SFT magazin hasábjain is feltűnt.

2014 tavaszán szerepelt a Nagy duett című zenés műsorban, ahol L.L. Junior partnere volt, akinek korábban már az Ennyi volt című klipjében is szerepelt.

2016 októberétől a FEM3 csatornán futó Élet-Forma című félórás magazin műsorvezetője.[1]

2018-07-25 20:18:33 - Mindenegyben Blog