MindenegybenBlog

SZÍVSZORÍTÓ:Megszólalt Robert De Niro unokája haláláról- ezek a szomorú tények

Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez tragikus körülmények között vesztette életét. A 19 éves fiút egy barátja találta meg holtan a New York-i lakásában, ahol egyedül élt. A rendőrség szerint valószínűleg drogtúladagolás okozta a halálát.

Leandro De Niro Rodriguez színészi pályára készült, mint nagyapja. Három filmben is szerepelt, de még nem tört be a nagyvilágba. Robert De Niro örökbe fogadott lányának, Drenának a fia volt, aki nagyon szerette őt. Drena azt írta, hogy bárcsak tudott volna segíteni a fiának, bárcsak elég lett volna neki az ő szeretete.

Robert De Niro is megtörten nyilatkozott az unokája haláláról. Azt mondta, hogy mélyen megrendítette őt a veszteség, és megköszönte az együttérzést. Arra kérte az embereket, hogy hagyják őket gyászolni ebben a nehéz időben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drena (@drenadeniro) által megosztott bejegyzés

Július 3-án Leandro nagyapja, az Oscar-díjas Robert De Niro a Fox Newson keresztül osztott meg egy rövid közleményt, amelyben ezt írta:

Mély megrendüléssel tölt el szeretett unokám, Leo halála. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek a részvétnyilvánításért. Kérjük, hogy hagyjanak minket egyedül gyászolni Leo elvesztése miatt!

 

Fotó: Lionel Hahn/Getty Images

 

Az elmúlt napokban több híresség is szívhez szóló üzenetekkel emlékezett meg De Niro unokájának halálhíréről a közösségi médiában. Az ismert szupermodell, Naomi Campbell ezt írta:

Drena megszakad a szívem érted, el sem tudom képzelni, mit érezhetsz. Az Úr tartson karjaiban benneteket ebben a nagyon szomorú időszakban, a titeket ért veszteség idején. Szeretlek, és mindig itt vagyok neked.

Lana Parrilla, az Egyszer volt, hol nem volt című tévésorozat sztárja ezt írta:

Drena, annyira mélyen sajnálom. Hatalmas mennyiségű szeretetet, imákat és erőt küldök neked. Az Úr legyen veled és mindenkivel, aki szerette a te drága kisfiadat!

Az 1993-as Zsákolj, ha tudsz! sztárja, Rosie Perez így kommentálta a tragikus halálhírt:

Megdöbbentő! Annyira sajnálom! Mindannyian itt vagyunk neked!!! Nagyon szeretlek!

Debi Mazar színésznő pedig ezt írta:

Erre nincsenek szavak. Sokkot kaptam. Annyira sajnálom. Mindkettőtöket nagyon szeretlek.

 

(via Independent.co.uk)

Leandro De Niro Rodriguez egy fiatal tehetség volt, aki túl korán távozott az élők sorából. Nyugodjon békében!

2023-07-04 19:58:22 - Mindenegyben Blog