MindenegybenBlog

Szívszorító Üzenet: Édesanya Két Gyermekét Vesztette el a Verőcei Hajóbalesetben!Üzent a Verőcénél balesetet szenvedett motorcsónak vezetőjének édesanyja

A verőcei hajóbaleset tragédiája mélyen megrázta az érintettek családját és a közvéleményt. Az egyik édesanya, aki két gyermekét veszítette el a balesetben, szívszorító üzenetet küldött a motorcsónak vezetőjének. A baleset során egy testvérpár is életét vesztette, közülük a lány tagját még mindig keresik.

„Két gyermekemet vesztettem el a hajóbalesetben” – Üzenet a verőcei hajóbaleset áldozatainak édesanyjától

A tragédia akkor következett be, amikor a fiatalok Dunakesziről indultak el bulizni a motorcsónakkal, amely később ütközött egy szállodahajóval. Az ütközés következtében a hajón tartózkodók közül többen eltűntek, és a keresésük jelenleg is folyamatban van.

Két gyermeke halt meg

„Két gyermekemet vesztettem el a hajóbalesetben”- ezt a motorcsónak vezetőjének édesanyja üzente. Hivatalosan lányát még eltűntként keresik, de a 39 éves fiáról, Adriánról azonban már biztosan tudja, hogy nem élte túl a balesetet –

Az édesanya, aki elvesztette két gyermekét a balesetben, fájdalmát és gyászát megosztva próbálja felhívni a figyelmet a felelős viselkedés fontosságára a vízi közlekedés során. A rendőrség és a mentőcsapatok továbbra is keresik az eltűnteket, és a családok számára a remény és a bizonytalanság nehéz terhe alatt telnek a napok.

Forrás: MTi/Lakatos Péter

2024-05-21 07:17:57 - Mindenegyben Blog