MindenegybenBlog

😱 SzĂ­vszorĂ­tĂł tragĂ©dia: EgymĂĄst ölelƑ testvĂ©rpĂĄr holttestĂ©t talĂĄltĂĄk meg a vĂ­zben!

EgymĂĄst ölelƑ testvĂ©rpĂĄr holttestĂ©t hĂșztĂĄk ki a vĂ­zbƑl a strandon - Ășjabb szörnyƱ tragĂ©dia

 

Egy rettenetes tragĂ©dia rĂĄzta meg a Holdsworth Parkot Ă©s az egĂ©sz Sanford közössĂ©gĂ©t. A 17 Ă©ves Tavayne Weir Ă©s a 16 Ă©ves D'andre Graham mostohatestvĂ©rek, akik mindent egyĂŒtt csinĂĄltak, egyĂŒtt is vesztettĂ©k Ă©letĂŒket. JĂșlius 7-Ă©n este a fiĂșk titokban meglĂłgtak otthonrĂłl, hogy a Mousam folyĂłnĂĄl fĂŒrödjenek a nĂ©pszerƱ Holdsworth Parkban, annak ellenĂ©re, hogy a park mĂĄr zĂĄrva volt.

A kĂ©t fiĂș nem tĂ©rt haza a megbeszĂ©lt idƑpontra, ezĂ©rt a szĂŒleik aggĂłdva Ă©rtesĂ­tettĂ©k a rendƑrsĂ©get. A hatĂłsĂĄgok Ă©jfĂ©l körĂŒl talĂĄltĂĄk meg a testvĂ©rek holttestĂ©t a folyĂłban, egymĂĄsba kapaszkodva, ahogy mindig is tettĂ©k Ă©letĂŒk sorĂĄn. A tragĂ©dia mĂ©lysĂ©gesen megrĂĄzta a közössĂ©get, kĂŒlönösen, mivel a testvĂ©rek közötti mĂ©ly kötƑdĂ©st mutatja az is, hogy mĂ©g a halĂĄluk utĂĄn is egymĂĄst ölelve talĂĄltĂĄk meg Ƒket​ (Peoplemag)​​ (Lewiston Sun Journal)​.

Tavayne Ă©s D'andre gyermekkĂ©nt Ă©rkeztek JamaicĂĄbĂłl, Ă©s amikor szĂŒleik összehĂĄzasodtak, hivatalosan is testvĂ©rekkĂ© vĂĄltak. Az Ă©letĂŒk szorosan összefonĂłdott, közös terveik között szerepelt, hogy DoorDash futĂĄrokkĂ©nt dolgozva tĂĄmogassĂĄk csalĂĄdjukat. A fiĂșk kĂŒlönleges testvĂ©ri kapcsolatĂĄt mĂ©ltattĂĄk a közössĂ©gben, ahol mindenki megdöbbenĂ©ssel fogadta a halĂĄlhĂ­rĂŒket​ (NewsBreak)​.

A tragĂ©dia utĂĄn a helyi közössĂ©g összefogott, hogy tĂĄmogassa a gyĂĄszolĂł csalĂĄdot. Egy GoFundMe kampĂĄnyt is indĂ­tottak, hogy segĂ­tsenek a temetĂ©si költsĂ©gek fedezĂ©sĂ©ben. A rendƑrsĂ©g jelenleg is vizsgĂĄlja az eset körĂŒlmĂ©nyeit, bĂĄr az elsƑ jelentĂ©sek szerint nem gyanĂ­tanak idegenkezƱsĂ©get, Ă©s a halĂĄleset valĂłszĂ­nƱleg baleset következmĂ©nye​ (Lewiston Sun Journal)​​ (NewsBreak)​.

A Sanford közössĂ©g Ă©s a Sanford High School diĂĄkjai, tanĂĄrai mĂ©ly gyĂĄszban vannak, Ă©s tĂĄmogatĂĄst nyĂșjtanak egymĂĄsnak ezekben a nehĂ©z idƑkben. A fiĂșk emlĂ©ke örökre velĂŒk marad, Ă©s közösen dolgoznak azon, hogy a csalĂĄd Ă©s a barĂĄtok mĂ©ltĂł mĂłdon bĂșcsĂșzhassanak tƑlĂŒk.cĂ­mlapfotĂł:illusztrĂĄciĂł!

 

2024-08-28 15:42:23 - Mindenegyben Blog