Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szerény körülmények közé költöztek, ekkora lakásba kellet bezsúfolódniuk Kordáéknak:
Mindenegyben Blog - 2024. június 27. (csütörtök), 06:09

Szerény körülmények közé költöztek, ekkora lakásba kellet bezsúfolódniuk Kordáéknak: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 27

Annyit elárulhatok, hogy a második kerületben maradtunk, és szerényebb körülmények között fogunk élni. Nagyon nagy munkával járt fenntartani egy háromszáz négyzetméteres, hatalmas lakást. Minden házimunkát, ház körüli teendőt magam csináltam, a kertet is én gondoztam, ami megint csak hatalmas munka. Persze most is ugyanazok a feladatok várnak ránk, mint azelőtt, csak most kisebb területen, szerényebb körülmények között. Egy 150 négyzetméteres lakásba költöztünk a világ tetején, aminek épp hogy akkora kis kertje van, hogy a kutyáink is jól érezzék magukat  

– ecsetelte az énekesnő, aki hozzátette, sokan azt hitték, hogy egy komplett személyzet segíti őt otthon a fellépések mellett, ez azonban nem volt igaz. 

Hirdetés
[ ]

Ugyan a házaspár már jóval inkább nyugodtabb életre vágyik, megkereséseik, fellépéseik száma azonban ahelyett, hogy csökkenne, tovább nő, amit természetesen élveznek is Balázs Kláriék, akik remélik, sok örömüket lelik majd az új lakásban.

A kerületben adományozták el a berendezéseket

Frissítés: Cikkünk megjelenését követően nem sokkal a II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely közösségi oldalán közzétett bejegyzésében azt írta, a Korda házaspár a villa több bútorát és egyéb berendezéseit is jótékony célra ajánlotta fel. 

Balázs Klári, Korda György, kerületünk kiváló művészei költöznek otthonukból, villájuk berendezésének nagy részét a kerület javára ajánlották föl. A nagylelkű felajánlást ezúton is köszönöm! Végül úgy döntöttünk, hogy az adományok a Budapesti Szent Ferenc Kórházhoz kerülnek, hiszen a kórház a Bakonyban található pihenőházában, illetve a most berendezendő nővérszállásán tudja majd használni a felajánlott bútorokat, függönyöket, szőnyegeket és lakberendezési tárgyakat

– áll a posztban, amely egyben koncertre is invitálja a kerület lakóit.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés