Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szenzációs lehetőség! Ne aggódjon a nyugdíja miatt – a szolgálati idő megvásárolható > éveket vehet magának, hogy magasabb legyen a nyugdíja! Részletek itt >
Mindenegyben Blog - 2017. október 10. (kedd), 11:38

Szenzációs lehetőség! Ne aggódjon a nyugdíja miatt – a szolgálati idő megvásárolható > éveket vehet magának, hogy magasabb legyen a nyugdíja! Részletek itt > (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 10
Hirdetés
[ ]

A nyugodt öregkorhoz szükséges havi jövedelmet három forrásból szedhetjük össze. Eddig a legfontosabb pillér az állam által fizetett nyugdíj volt, ám ez a fenti okok miatt folyamatosan veszít a jelentőségéből. Itt jön a képbe a másik két „láb”, a magánnyugdíjpénztárak és az öngondoskodással előteremtett bevétel. Mivel a magánnyugdíjpénztárak folyamatosan veszítenek jelentőségükből, az öngondoskodás egyre fontosabbá válik. Nyugdíjcélra pénzt önkéntes nyugdíjpénztáron, nyugdíjelőtakarékossági (NYESZ) számlán keresztül, vagy nyugdíjbiztosítással és más hosszú távú megtakarítással tehetünk félre. Ezeket Győrfi Zoltán szerint érdemes kihasználni, hiszen mindegyikhez évi húsz százalékos adójóváírás jár. Az időskorra félretett pénzre égetően nagy szükségünk is lesz, hiszen ha az állami nyugdíjból nem tud megélni a nyugdíjas, akkor a magyar Alaptörvény szerint gyermeküknek kell gondoskodni a szüleikről. Ha ezt nem teszik meg, akkor bíróság előtt lehet követelni tőle a szükséges összeget.

Bővebben a témáról itt olvashat.

Forrás : http://profit7.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés