Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szenzációs hír! EZZEL A JOGSZABÁLLYAL TÖBB SZÁZEZER magyar kap nem várt pénzt a BANKSZÁMLÁJÁRA!!! Sokan 200 ezer forint körüli összegrA számíthatnak!
Mindenegyben Blog - 2020. május 12. (kedd), 09:20

Szenzációs hír! EZZEL A JOGSZABÁLLYAL TÖBB SZÁZEZER magyar kap nem várt pénzt a BANKSZÁMLÁJÁRA!!! Sokan 200 ezer forint körüli összegrA számíthatnak! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 12

Nem jár viszont kártérítés, ha a légitársaság bizonyítani tudja, hogy rendkívüli körülmények miatt kellett törölnie a járatot. A koronavírus-járvány visszaszorításáért hozott hatósági intézkedések tartozhatnak a rendkívüli körülmények kategóriájába.

Trükköznek a légitársaságok

A cégvezető szerint tömeges jelenség, hogy a társaságok nem fizetik vissza a jegyek árát. Elmondta, hogy

Hirdetés
[ ]

sok cég megpróbálja elodázni a jogos kifizetést és más opciókat ajánl fel.Az egyik lehetőség, hogy díjmentes átfoglalást ajánl egy másik időpontra, vagy vouchert ad, amit le lehet utazni. Előfordulnak olyan esetek is, amikor az utasoknak úgy adnak vouchert, hogy ha azt egy éven belül nem használják fel, akkor a repülőjegy árát készpénzben kifizetik.

Itt is egyértelmű a szándék, hogy minél későbbre tolják ki a kifizetést. Egyrészt a megnövekedett forgalomra is hivatkoznak, hiszen több százezer utas panaszát kell kezelni, de nyilvánvalóan a légitársaság likviditásának megőrzése is a cél.

„Megértjük a légitársaságok nehéz helyzetét, de egy átlagembertől nem várható el, hogy hitelt nyújtson egy, a korábbi években jellemzően jelentős nyereséget realizáló légitársaságnak” – fogalmazott az szóvivő.

Az Egyesült Államokban a kormányzat mentőövet nyújtott több légitársaságnak, de máshol is próbálják közvetlen pénztámogatással életben tartani az iparági szereplőket.

Türelmet kér a Wizz Air

Kérdeztük a Wizz Airt az ügyintézés menetéről. A cég egy általános közleményben arról számolt be, hogy a törölt járatokkal kapcsolatosan a visszatérítési kérelmek elbírálása a szokásosnál hosszabb időt vehet igénybe.

Néptelen az Adolfo Suárez Madrid-Barajas Repülőtér 4-es terminálja a koronavírus-járvány idején, 2020. április 24-én (Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jimnez)

A folyamat felgyorsítása érdekében az eredeti viteldíj 120 százalékát automatikusan vagy kérésre feltöltik az ügyfél WIZZ-számlájára WIZZ-pontok formájában. A jegyár teljes összegének pénzbeli átváltására is lehetősége van az érintett utasoknak, amit először a felhasználói fiókba történő bejelentkezés és a 120 százalékos utazási kredit feltöltése után lehet kérvényezni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés