MindenegybenBlog

Szellő István végre megmutatta ikreit! Közös fotón apa és a két gyerek! A képet a hozzászólásoknál láthatod.

Szellő István megmutatta ikreit! Közös fotón apa és a két gyerek

Szellő István, az ismert híradós, most egy különleges pillanatot osztott meg követőivel: egy közös fotót, amelyen ikrei, Manna és Alen láthatók mellette. A 2009 augusztusában született ikrek mára már 15 évesek, és most először láthatták őket együtt apjukkal a közösségi médiában.

Bár Szellő István magánéletét igyekszik távol tartani a nyilvánosságtól, ezúttal úgy döntött, hogy egy családi fotón keresztül mutatja meg, milyen büszke édesapa. Az apa és gyermekei közötti szeretet és összetartás sugárzik a képről, amely gyorsan népszerűvé vált követői körében.

Kevesen tudják, hogy Szellő István a televíziózás világába szinte beleszületett. Édesanyja, Szellő Rózsa, közel négy évtizeden át dolgozott a Magyar Televízió Gyermek, Ifjúsági és Oktatási Főszerkesztőségén, és olyan ikonikus műsorok készítésében vett részt, mint az Esti mese és a Zsebtévé.

Szellő István gyermekei közül legidősebb fia, András már 28 éves, és korábbi házasságából született még egy fia, Ádám is. Most azonban ikrei, Manna és Alen kapták a reflektorfényt, és a közös fotóval még közelebb hozta a családot a rajongókhoz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Szellő István Facebook oldala)

2024-08-25 20:27:50 - Mindenegyben Blog