Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Suhajda Szilárd Felesége Könnyek Között: Így Emlékezik Férje Halálának Évfordulóján
Mindenegyben Blog - 2024. május 27. (hétfő), 11:25

Suhajda Szilárd Felesége Könnyek Között: Így Emlékezik Férje Halálának Évfordulóján (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 27

#### A Palack Nélküli Hegymászás Kiemelkedő Teljesítménye

A Mount Everest palack nélküli megmászása világviszonylatban is kiemelkedő teljesítmény. Az elmúlt 45 évben – mióta Reinhold Messner és Peter Habeler bebizonyították, hogy a feladat lehetséges és túlélhető – a sikeres megmászások kevesebb mint 2%-a történik oxigénpalack nélkül. Még kevesebben vannak azok, akik serpa asszisztencia nélkül érik el a csúcsot. Suhajda Szilárd ezen hegymászók szűk csoportjához tartozott, és örökre beírta magát a magyar hegymászás történetébe.

Hirdetés
[ ]

A gyász nem múlik el, csak körbenövi az élet. Az elmúlt napokban különösen sokat gondolkoztam azon, hogy az elmúlt egy év lassan vagy gyorsan telt el, de nem tudok egyértelműen az egyik vagy a másik mellett dönteni. Igyekeztünk rengeteg közös programot szervezni Somával, sokat sportolni, én pedig időközben lefutottam az első maratonomat.

 Több helyen – nyilvánosan és céges környezetben is – elkezdem előadásokat tartani Krízisben is erősödni címmel, Erdélyben pedig az expedíciózás háttérélményeiről meséltem. Jó érzés tudni, hogy előadásaimmal erőt adhatok másoknak és motiválhatom őket, illetve ezek az alkalmak számomra is segítik a gyászfeldolgozás folyamatát. De ez nem azt jelenti, hogy nekem könnyű, mert egyáltalán nem. Ám hiszem azt, hogy minden nehéz helyzet lehetőséget ad a fejlődésre, akármennyire is fájdalmas az.” – mondta Legindi Tímea, Szilárd felesége az évforduló kapcsán.

#### Emlékezés Suhajda Szilárdra

Suhajda Szilárd halála megrázta az embereket. Az ő kitartása, bátorsága és elszántsága inspirációt nyújt mindenkinek, aki hisz a lehetetlen elérésében. Emlékét örökké őrizzük, és teljesítménye példaként szolgál a jövő generációi számára.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés