Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SOSEM látott segítség!!! 400.000 FORINT vissza nem térítendő támogatás műanyag és más típusú ABLAKOKRA! Nem pályázat, csak jelezned kell, hogy szükséged van rá! BÁRKI megkapja, aki Magyarország ezen részein él és hivatalos papíron kéri:
Mindenegyben Blog - 2020. január 26. (vasárnap), 10:33

SOSEM látott segítség!!! 400.000 FORINT vissza nem térítendő támogatás műanyag és más típusú ABLAKOKRA! Nem pályázat, csak jelezned kell, hogy szükséged van rá! BÁRKI megkapja, aki Magyarország ezen részein él és hivatalos papíron kéri: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 26

A pótlólagos ablakszigetelés költségeit a kijelölt övezetekben teljes egészében a Budapest Airport állja. A módszer előnye, hogy nem jár bontással és szeméttel az ingatlan tulajdonosok számára és viszonylag gyorsan elkészül.

Hirdetés
[ ]

A passzív akusztikai védelem további előnye, hogy a plusz üvegtáblának köszönhetően tovább növekszik a hőszigetelés is, ami jótékonyan hat a házak téli fűtésszámlájára. Emellett – bizonyos esetekben – a repülőtér a teljes ablakcserét is támogatja.

Az ablakok szigetelésére az elmúlt évek tapasztalatai alapján ingatlanonként átlagosan mintegy 400 ezer forintot fordított a repülőtér üzemeltetője. A teljes ablakszigetelési programot a Budapest Airport Szomszédjaiért Alapítvány végzi, a program részleteivel kapcsolatban a kornyezetvedelem@bud.hu e-mail címen vagy a 06-80-203-820-as ingyenesen hívható telefonszámon lehet érdeklődni.Forrás: https://airportal.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés