Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sorsfordító hét vár erre a három csillagjegyre, de a többiek sem pihenhetnek. Igazán eseménydús napok várnak
Mindenegyben Blog - 2019. március 12. (kedd), 17:29

Sorsfordító hét vár erre a három csillagjegyre, de a többiek sem pihenhetnek. Igazán eseménydús napok várnak (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 12

Nyilas -Ragaszkodj ahhoz, ami tudsz és hozd ki belőle a legjobbat ezen a héten. Dönts ésszerűen és ne hagyd, hogy valaki olyasmire kényszerítsen, ami sokba kerülhet vagy árthat az egészségednek és a jóllétednek. Koncentrálj a személyes fejlődésedre. Valaki a múltadból felborzolhatja az állóvizedet, ha nem leszel óvatos. Ne légy naiv, ne higgy el mindent, amit hallasz. A tények alapján cselekedj, ne pedig a feltételezések szerint. Ha nem találsz valamire igazolást, fordulj a forráshoz, hogy kiderítsd az igazságot.

Bak -Diktáld magadnak a tempót, ahogyan a legjobb és ehhez ragaszkodj is. Sok mindent elérhetsz, amely a kapcsolatidnak és az otthoni környezetednek is jót tesz, ha képes vagy megfelelően megszervezni az időbeosztásodat. Semmit ne bízz a véletlenre, elégedett leszel a végeredménnyel. Hallgass figyelmesen és haragból soha ne reagálj semmire. Adj időt magadnak feldolgozni, amit hallasz, mielőtt elkezdenél beszélni.

Hirdetés
[ ]

Vízöntő -Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogy a hét elején mit híresztelsz, el vagy mit fecsegsz ki. Ne hagyd magad egy sebezhető pozícióba csalni, ahol, ha a másik fél utolsó pillanatban meggondolja magát, akkor csapdában maradsz. Használd a megérzéseidet és a pozitív gondolkodásodat annak érdekében, hogy átlendülj valaki szegényes ítélkezésén. Egy szituáció érzelmi konfrontációba csaphat át, jobb, ha kitérsz előle. A szíved szava erős lesz, de most talán jobb, ha az eszedre hallgatsz.

Halak -Légy realisztikus, amikor valakinek segítséget ajánlasz fel a hét elején. Az egyáltalán nem tesz jót, ha többet ajánlasz fel lelkileg, fizikálisan vagy anyagilag, amellyel magad rendelkezel. Győződj meg róla, hogy a családod nem szenved-e hiányt semmiben, mielőtt másoknak ajánlasz fel valamit. A kommunikáció kiemelkedő helyen áll majd. Ne bízz senkiben, aki nem tűnik szavahihetőnek. Ha konzervatív megközelítést alkalmazol, akkor megelőzheted a hibázás lehetőségét. A hétvégén tölts több időt a szeretteiddel és öröm járja majd át a lelkedet.

(tudásfája)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés