Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sorsfordító hét vár erre a három csillagjegyre, de a többiek sem pihenhetnek. Igazán eseménydús napok várnak
Mindenegyben Blog - 2019. március 12. (kedd), 17:29

Sorsfordító hét vár erre a három csillagjegyre, de a többiek sem pihenhetnek. Igazán eseménydús napok várnak (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 12
Hirdetés
[ ]

Oroszlán -Az idő a te oldaladon áll és ha összeilleszted az információdarabkákat, amelyekkel igazolhatod a gondolataidat és érzéseidet, akkor elkerülheted a hibázás lehetőségét. Vegyél részt olyan programokban, amelyekkel a kapcsolataidat ápolni és fejleszteni tudod a szeretteiddel. Ne hagyd, hogy a csábítások elragadjanak. Gondolj bele mi lesz a következménye, ha túlköltekezed magad, vagy olyat csinálsz, ami nem egészséges rád nézve. Ha adósa vagy valakinek, azt igyekezz minél hamarabb intézni.

Szűz -Kutass fel érdekes helyeket vagy programokat, regisztrálj egy hasznos konferenciára vagy beszélj meg találkozót egy szakértővel. A tudás, amit így magadra szedsz, lendít egyet a terveiden, segít egészségesebb döntéseket hozni és csökkenteni a stresszt az életedben. Vizsgáld meg a lehetőségeidet és a tervedet a költségvetésedhez igazítsd, így nem leszel majd kitéve érzelmi taktikáknak.

Mérleg -Hallgasd meg, amit mások mondanak, de ne aszerint cselekedj, hanem a szíved hangját kövesd. Csakis rajtad áll, hogy mit választasz. Te tudod a legjobban, hogy mi a jó neked, mi működik nálad, nem kell, hogy mások lábnyomába lépj. Légy a saját életed kapitánya. Olyan lehetőséget után kutass, amelyek reálisak és ne olyanokat kergess, amelyek túl sokba kerülnének és sérüléshez vezetnének. Ha fejlődést szeretnél elérni, akkor végezz előtte egy kis kutatást. Ne hagyd, hogy az érzelmeid vakvágányra juttassanak.

Hirdetés

Skorpió -Afelé mozdulj, amit el tudsz érni, ne a lehetetlent akard hajkurászni. Az, hogy hogyan kezelsz egy bukásra ítélt helyzetet, kritikus érzelmi kimenetellel végződhet egy szeretted számára. Használd az intelligenciádat, hogy a legjobb megoldást megtalálhasd. Nézd át az anyagi helyzetedet és találj megoldást arra, hogy pénzt csinálj valamiből, aminek tovább már nem veszed hasznát. Sokat fogsz tanulni valakitől, aki teljesen más háttérrel rendelkezik, mint te. Hallgass figyelmesen és építsd be a javaslatait a mindennapi életedbe.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés