MindenegybenBlog

Sokkoló videó:: Babával a hátán 47 km/h-val repesztett a rolleres Budaörsön!

Megdöbbentő videó: 47 km/h sebességgel száguldott Budaörsön egy babával a hátán az elektromos rolleres

A Budaörsön készült sokkoló felvétel az utóbbi napok egyik legvitatottabb közlekedési esete lett, miután a bpiautosok.hu oldalon megosztották a jelenetet, amelyen egy elektromos rolleres látható, aki egy kisgyermeket szállít a hátán. A becslések szerint a járművezető mintegy 47 km/h sebességgel haladt, miközben a hátán egy babával száguldott, ezzel komoly veszélybe sodorva mindkettőjük biztonságát.

Az eset részletei és a közlekedési szabályok megszegése

A felvételen, amelyet az oldal egyik látogatója készített, jól látszik, hogy a rolleres mögött haladó autós 47 km/h sebességet mért, tehát a rolleres valószínűleg azonos tempóban, vagy még ennél is gyorsabban haladt. A szemtanúk szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a környéken látták a férfit így közlekedni. A magyarországi közlekedési szabályok egyértelműen előírják, hogy az elektromos rollerekkel ilyen sebességgel való közlekedés veszélyes, főként, ha a jármű vezetője egy gyermeket is szállít.

A közösség reakciója és a közlekedésbiztonság kérdése

A videó megosztását követően a közösségi médiában számos negatív visszajelzés érkezett az esetre, sokan „felelőtlennek” és „veszélyesnek” minősítették a rolleres viselkedését. Egyre több kritika éri azokat a szülőket, akik nem veszik figyelembe a közlekedési szabályokat és a gyermekek biztonságát. A kommentelők közül többen az elektromos rollerek szabályozásának szigorítását szorgalmazzák, kiemelve, hogy a hasonló esetek egyre gyakoribbak a városokban

2024-10-26 18:52:03 - Mindenegyben Blog