MindenegybenBlog

– Sokkoló hírt kaptunk reggelre – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Elhunyt Dunaszentpál Polgármestere, Csontos Attila 46 Éves Korában

Hirtelen Tragédia: Fertőzésben Hunyt El a Polgármester

Csontos Attila, Dunaszentpál polgármestere, 46 éves korában elhunyt. A tragédiának nem volt előjele, Csontos egy fertőzés következtében vesztette életét. A szomorú hírt Nagy István agrárminiszter közölte július végén.

Politikai Pályafutása

Csontos Attila először 2014-ben nyerte el Dunaszentpál polgármesteri tisztségét. Tíz évvel később, 2024 júniusában ismét megválasztották, azonban októberben már nem tudja elfoglalni hivatalát. A Telex cikke szerint Csontos hirtelen halálának nem volt előzménye; fertőzés miatt került kórházba, ahol életét vesztette. Temetésére pénteken kerül sor.

Korábbi Tragédiák Dunaszentpálon

Dunaszentpál korábban is megtapasztalta már polgármestereinek tragikus elvesztését. 2003 nyarán Varga Lajos, az akkori 51 éves polgármester, a Mosoni-Dunába fulladt, miután szívinfarktust kapott a vízben. A 2010-ben megválasztott polgármester, Szabó Károly, pedig szintén súlyos egészségügyi problémákkal küzdött. Az árvízi védekezés során hozta ki veleszületett szívbetegségét, és amikor a veszély elmúlt, rosszul lett, mentőt kellett hívni hozzá. Panaszai miatt végül lemondott a polgármesteri tisztségről.

A tragédiák sorozata mélyen megrázta Dunaszentpál közösségét, amely most újra gyászol. Csontos Attila emléke örökre megmarad a település lakóinak szívében.

2024-08-08 05:26:08 - Mindenegyben Blog